Giriş Kayıt

Space Force (2020)


Tv Dizisi

30 dk
7.3
  • 146/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7.3/10 puan 80 kullanıcı oyladı
Ülke:
Sezon:
2.Sezon
Tür:
Rating:
6.7
Vizyon Tarihi:
29 Mayıs 2020 (Türkiye)
Dil:
İngilizce
Müzik:
Çekim Yeri:
Los Angeles, California, ABD
Nam-ı Diğer:
Fuerza Espacial
121 kişi izledi 30 kişi izleyecek 5 kişinin favorisi 15 takip
Özet
Space Force, ABD ordusunun kurulan yeni bölümünde görevli insanların hikayesini konu ediyor. Space Force adı verilen yeni birimin görevi, uyduları saldırıdan korumak ve uzaya ilişki çeşitli görevleri yürütmektir. Birimin kurulmasında yer alan bir grup insan, yeni iş yerlerinde ne yapmaları gerektiğini çözmeye çalışırken, kendilerini birbirinden eğlenceli maceraların içerisinde bulur. - Gönderen: Quaresmania
Son Haberler
Netflix ve Trump, Space Force İçin Karşı Karşıya
Netflix’in pek iyi eleştiriler almayan dizisi Space Force, platformu bol sabıkalı başkan Donald Trump’la karşı karşıya getirebilir. Sorun, dizide POTUS’un biraz aptal gösterilmesi değil, telif sorunu… Dizi, ABD hükümetinin Trump’ın isteğiyle yeni bir komuta gücü oluşturmasını ve uzay gücünü kurmasını anlatıyor. Trump gerçekten de böyle bir planı olduğunu açıklamış ve bir törenle ismi ve logoyu da basınla paylaşmıştı. Ancak dizinin yapımcıları erken davranarak “Space Force” isminin hakkını almışlar. Yani gelecekte gerçekten bu isimle bir uzay komutanlığı kurulacaksa, ABD Hükümeti Netflix’e başvurmak ...
Yorumlar
4 yıl önce
default avatar
Birinci bölüm itibariyle çok iyi. Oyuncu kadrosu başarılı. Amerikan başkanından tutun, ordularına kadar iyi dalga geçmişler.
2 yıl önce
avatar
Düşük ımdb puanından dolayı izlemeyi hiç düşünmemiştim fakat 18 Şubat'ta 2.sezonunun yayınlanacağını öğrenince bir şans vermek istedim.


Kendi adıma bir karşılaştırma yapmam gerekirse, bu dizinin 10 bölümlük ilk sezonunda güldüğüm sahneler Brooklyn Nine-Nine'ın herhalde bir 4 sezonuna eşittir. ( ki Brooklyn 99 dizisini de oldukça severek izlemiştim) Film olarak da Don't Look Up'da bulunan taşlamaların 2 katı burada var diyeyim gerisini siz tahayyül edin.
Mükemmel taşlamalar, aşırı ofansif mizahlar, entelektüel espriler, günümüz dünyasıyla ilgili diyaloglar, güncel konulara göndermeler falan havada uçuşuyor resmen. John Malkovich ve Steve Carell başta olmak üzere yan karakterleri de o kadar beğendim ki.

Dizinin düşük puanlı olması da tamamen politik sebeplerden arkadaşlar.
Dizi, Trump ABD başkanı iken çekildiği için ağır derecede Trump hükümeti eleştirisi, militarizm ve Abd ordusu eleştirisi içeriyor. Demokratlar vs Cumhuriyetçiler minvalinde bir eleştiri ortamı mevcut. Hatta eleştiri demek baya bir iyimser kaçar desem yeridir.. Bunun haricinde her netflix dizisinde olan malum unsurlar burada da mevcut ama ben bunları göz ardı ediyorum; taşlamaların ve esprilerin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Fakat haliyle bu esprileri ve eleştirileri kaldıramayacak kesimleri göz önüne aldığımızda dizinin bu puanda kalmasını da gayet normal buluyorum.
(Imdb'de 53 bin oyun yaklaşık 8 bini 4 ve altı puan verenlerden oluşuyor demem yeterli sanırım.)

Sonuç olarak puanın nedenini de yüzeysel olarak açıkladığımı düşünüyorum. Uluslararası siyasete, güncel gelişmelere, günümüz dünya sorunlarına ve ABD'de olup biten siyasi iklime ucundan bile ilginiz varsa özellikle kaçırmayın diyorum. Çünkü alt bilgileriniz mevcutsa bu diziden maksimum zevki almamanız İM-KAN-SIZ!
Bol kahkahalı, keyifli seyirler Gülücük

(1.sezon sezon finali oldukça keyifli ve biraz da merak uyandırarak sona erdi. 2. Sezonun aynı tempoda devam etmesi bile benim için kafi. Sabırsızlıkla bekliyorum!)
4 yıl önce
avatar
Çok iyi değil!

İlk bölümden itibaren amacının şu anki siyasi yapıya giydirmek için yapılan bir film olduğunu anlıyoruz. Netflix'in Amerika'da demokratları(solcuları) desteklediğini görüyoruz böylelikle. Ha zaten aklı ve bilimi, insan haklarını, ırkçı yaklaşımlara karşı olmayı, beden özgürlüğü olan LGBTİ+'yi desteklemeleri de bunda kanıt zaten. Buna sinirlenip malum şahıslar gibi eleştiriyi kaldıramayıp Netflix'e cezalar gelmez umarım. Dizi bu açıdan ilgi çekici ama senaryo kısmı az vasat. Bir düşünce üzerine kurulmuş evet ama bazı noktalarda boşluklar var. Bu da izleyiciyi diziye olan bağlılıkta uzak tutuyor. Zamanı olana önerbilirim ama öyle büyük şeyler beklemeyin. Günümüz ABD'sini ve onun türevlerini siyasi anlamda eleştiren yapım Space Force -ki gerçekten doğru bir eleştiri var dizimizde-

İyi seyirler.
Saygılar
Space Force Altyazıları

Türkçe Altyazılar

Dil
Dizi
Çevirmen
Fps
İndirme
Gönderen
S02 Paket
NETRip
23.976
297
GalaxyTV / ION10 / ION265 / PSA / RARBG / TEPES
2 yıl önce
S01 Paket
NETRip
25
188
MRSK
4 yıl önce
S01 Paket
NETRip
23.976
1,378
NTG / ION10 / GHOSTS / METCON
4 yıl önce

İngilizce Altyazılar

Dil
Dizi
Çevirmen
Fps
İndirme
Gönderen
S01 Paket
NETRip
23.976
97
NTG / ION10 / METCON / GHOSTS / CiELOS
4 yıl önce
  • İyi
  • Yeterli
  • Yetersiz
  • Değerlendirilmedi
  • Kaynak Altyazı Bekleniyor
  • Arşiv
Forumdan Benzer Başlıklar
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film