Giriş Kayıt
Steve Carell

Steve Carell


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Steve Carell, oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

1995 yılının Ağustos ayında Nancy Carell ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Çılgın Aptal Aşk (2011), 40 Yıllık Bekar (2005), Efsane Haberci (2004), Akıllı Ol (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Steven Carel | Steve Carel | Steven Carell | Steve
9.4 (124 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (88)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Oyuncu    

Çılgın Hırsız 4
2024 Animasyon Oyuncu 8.9 49

Hayali Arkadaşlar
2024 Komedi Oyuncu    

Asteroit Şehir
2023 Komedi Oyuncu 6.6 81,932
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 23,587

Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi
2022 Animasyon Oyuncu 6.5 86,287
2020 Komedi Oyuncu 6.3 23,547
2020 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.7 71,030
2019 Dram Oyuncu 8.2 130,525
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 484
2018 Biyografi Oyuncu 7.2 162,776

Marwen'a Hoş Geldiniz
2018 Biyografi Oyuncu 6.2 26,041

Güzel Oğlum
2018 Biyografi Oyuncu 7.4 100,504

Sıkı Dostlar
2017 Komedi Oyuncu 6.9 28,676
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 1,901

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 60,093

Çılgın Hırsız 3
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 155,010
2016 Komedi Oyuncu 6.6 81,416
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.0 9,628

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 486,526

Aşka Özgürlük
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 13,250

Minyonlar
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 260,440
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,852
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 149,488

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Oyuncu 6.2 46,667
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,528
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,059

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 192,605
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 1,885
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 1,371
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 738

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 426,967
2013 Komedi Oyuncu 7.4 157,024

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 75,945

Aşk Yeniden
2012 Komedi Oyuncu 6.3 44,386
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 1,234

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Oyuncu 6.7 118,921

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 566,393
2011 Komedi Oyuncu 6.7 4,914
2011 Oyuncu 5.3 447
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,024
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,380
2010 Belgesel Oyuncu 7.4 3,903

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Oyuncu 5.9 111,224

Çılgın Hırsız
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 585,746
2010 Oyuncu 7.0 214
2010 Oyuncu 5.5 261

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 172,424
2010 Oyuncu 6.7 1,855
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,866
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Belgesel Oyuncu 5.7 305

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.5 229,006
2008 Talk-Show Oyuncu 9.3 550

Horton
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 150,500
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2008 News Oyuncu 6.6 69

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,642

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Oyuncu 6.8 107,146

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Oyuncu 6.9 385,261

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 155,383
2007 Oyuncu 7.1 1,540
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,237
2007 Komedi Oyuncu 2.7 672

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Oyuncu 7.8 519,227
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,166

Orman Çetesi
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 189,917
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,187

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 468,405
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448

Tatlı Cadı
2005 Komedi Oyuncu 4.8 75,584
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
9.0 715,951
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,508

Melinda Ve Melinda
2004 Komedi Oyuncu 6.4 33,233
2004 Komedi Oyuncu 6.0 6,627

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu 7.1 379,343
2004 Komedi Oyuncu 5.3 18,049
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,622

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.8 434,839
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2003 Komedi Oyuncu 6.1 373
1998 Komedi Oyuncu 5.7 5,051
1998 Komedi Oyuncu 6.3 718
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,233
1996 News Oyuncu 3.3 928
1994 News Oyuncu 3.2 962
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,997
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947

Kıvırcık Sue
1991 Komedi Oyuncu 5.9 23,282
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,323
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 815
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,437
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,869
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film