Giriş Kayıt
Carter Burwell

Carter Burwell (69)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Görsel Efekt

Carter Benedict Burwell, 18 Kasım 1954 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, görsel efekt.

İhtiyarlara Yer Yok (2007), Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carter Benedict Burwell
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçak Kızlar
2024 Aksiyon Müzik    
2023 69 Suç Müzik 6.0 6,021

Katili Yakalamak
2023 69 Aksiyon Müzik 6.5 21,103
2022 68 Komedi Müzik 7.8 115,379
2022 68 Macera Müzik 6.1 428
2021 67 Dram Müzik 7.5 8,585
2020 Komedi Müzik 6.7 70,264
2019 65 Animasyon Müzik 6.7 25,654

Sahtekar
2019 65 Suç Müzik 6.7 46,762
2019 Dram Müzik 8.2 127,453
2019 65 Korku Müzik    
2018 64 Komedi Müzik 7.2 165,924

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 63 Suç Müzik 8.1 549,286
2017 63 Dram Müzik 6.2 10,999
2017 63 Biyografi Müzik 7.1 29,627
2016 62 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 173,904
2016 Oyuncu 6.4 2,234

Yüce Sezar!
2016 62 Komedi Müzik
Müzik
6.3 142,332

Zor Saatler
2016 62 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 70,344
2016 Komedi Oyuncu 7.1 995
2015 61 Dram Müzik
Müzik
7.3 141,188

Efsane
2015 61 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 200,160
2015 61 Dram Müzik 6.1 9,939

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 61 Dram Müzik 6.8 67,307
2015 61 Animasyon Müzik
Müzik
7.2 74,971
2014 Dram Müzik 8.3 25,758

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 59 Biyografi Müzik
Müzik
6.2 42,569

Yedi Psikopat
2012 58 Komedi Müzik
Müzik
7.1 272,440

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 58 Macera Müzik
Müzik
5.5 261,232

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 57 Macera Müzik
Müzik
4.9 252,752
2011 Dram Müzik
Müzik
7.6 23,741

İki Kadın, Bir Erkek
2010 56 Komedi Müzik
Müzik
7.0 134,112

İz Peşinde
2010 56 Macera Müzik
Müzik
7.6 355,475

Uluma
2010 56 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 13,363
2010 56 Korku Çeşitli 4.0 197

Ciddi Bir Adam
2009 55 Komedi Müzik
Müzik
7.0 148,967

Arkadaşım Canavar
2009 55 Macera Müzik 6.7 108,157

Kör Nokta
2009 55 Biyografi Müzik
Müzik
7.6 357,731

Alacakaranlık
2008 54 Dram Müzik
Müzik
5.3 484,189

Aramızda Casus Var
2008 54 Komedi Müzik
Müzik
7.0 350,613

Brüj'da
2008 54 Komedi Müzik
Müzik
7.9 458,445

İhtiyarlara Yer Yok
2007 53 Suç Müzik 8.2 1,047,253

Şeytan Duymadan Önce
2007 53 Suç Müzik
Müzik
7.3 110,537

Sahtekar (III)
2006 52 Komedi Müzik
Müzik
6.7 17,123

Tutku
2006 52 Biyografi Müzik
Müzik
6.3 16,306
2004 50 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 50,799

Kadın Avcıları
2004 50 Komedi Müzik
Müzik
6.2 108,500

Alamo
2004 50 Dram Müzik
Müzik
6.0 22,150

Dayanılmaz Zulüm
2003 49 Komedi Müzik
Müzik
6.3 101,397

Tersyüz
2002 48 Komedi Müzik 7.7 201,694

Simone
2002 48 Komedi Müzik
Müzik
6.1 62,288

Çaylak
2002 48 Dram Müzik 6.9 36,922

Orada Olmayan Adam
2001 47 Suç Müzik
Müzik
7.5 114,432

Şövalye
2001 47 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 200,015
2000 46 Komedi Müzik 5.6 9,803

Karanlıktan Önce
2000 46 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 26,246

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 46 Korku Müzik
Müzik
4.0 39,791

Nerdesin Be Birader?
2000 46 Komedi Müzik 7.7 328,497
2000 46 Dram Müzik
Müzik
5.9 9,949

John Malkovich Olmak
1999 45 Komedi Müzik
Müzik
7.7 351,455

Üç Kral
1999 45 Aksiyon Müzik
Müzik
7.1 179,565

General'in Kızı
1999 45 Suç Müzik 6.4 63,447
1999 45 Komedi Müzik
Müzik
6.7 28,253

Rüşvetçi
1999 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 19,057

Ihtiras tomurcuklari
1998 44 Dram Müzik
Müzik
6.1 4,558
1998 44 Dram Müzik 6.9 38,057

Büyük Lebowski
1998 44 Komedi Müzik
Müzik
8.1 853,817

Şifre Merkür
1998 44 Aksiyon Müzik 6.1 77,293
1998 44 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 32,581

Bir Koca Şart Mı?
1997 43 Komedi Müzik
Müzik
5.5 21,310

Çakal
1997 43 Aksiyon Müzik 6.4 123,456

Komplo Teorisi
1997 43 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 106,576

İspanyol Mahkum
1997 43 Dram Müzik
Müzik
7.2 25,682
1997 43 Dram Müzik 6.1 2,081
1997 43 Dram Müzik 6.4 2,222

Dava
1996 42 Dram Müzik
Müzik
6.0 16,050
1996 42 Suç Müzik
Müzik
8.1 719,911

Joe'nin Böcekli Evi
1996 42 Komedi Müzik
Oyuncu
5.5 14,379

Korku (II)
1996 42 Dram Müzik 6.2 53,064

Gufi ile Oğlu
1995 41 Animasyon Müzik 6.9 61,881

İki Metelik
1995 41 Dram Müzik 6.1 3,593

Sakıncalı Film Dolabı
1995 41 Belgesel Müzik
Müzik
7.8 7,460
1995 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 45,304

Kötü Dostlar
1995 41 Suç Müzik
Müzik
5.4 3,325

Boş Kafalılar
1994 40 Komedi Müzik 6.2 55,957

Size De Çıkabilir
1994 40 Komedi Müzik 6.4 43,986

Bir Şirket Komedisi
1994 40 Komedi Müzik 7.2 84,586

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 39 Komedi Müzik 6.2 87,637
1993 Dram Müzik
Müzik
7.8 10,932
1993 39 Dram Müzik 5.7 2,029
1993 39 Suç Müzik
Müzik
6.7 57,537

Bu Çocuğun Hayatı
1993 39 Biyografi Müzik 7.3 57,912
1992 38 Dram Müzik 6.6 2,439

Vampir Avcısı Buffy
1992 38 Komedi Müzik 5.7 49,034
1991 37 Komedi Müzik
Oyuncu
5.6 670
1991 37 Komedi Müzik 6.3 40,094
1991 37 Komedi Müzik 7.6 128,197

Miller Kavşağı
1990 36 Suç Müzik 7.7 141,213
1989 35 Komedi Müzik 4.7 485
1988 34 Komedi Müzik 5.4 915
1988 34 Komedi Müzik 5.8 649
1987 33 Komedi Müzik 7.3 148,927

Sapık 3
1986 32 Korku Müzik 5.5 16,333

Kansız
1984 30 Suç Müzik 7.5 104,069
1984 30 Animasyon Görsel Efekt 6.4 733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024