Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

mertas34

 
Kayıt : 20 Ağustos 2023
Son Yorumları
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
30 Haziran 2024
Sıradan bir akiyon filmi, o kadar vasat ve kötü bir sinema döneminden geçiyoruz ki bu tür filmler gökler çıkarılıyor. Oyunculukları beğenmedim, takma burun, aşırı makyajlar çelimsizkahraman ve yanında hiç de karizma olmayan oyuncu! Görsel efektlerdeki kolaycılık ve emeksizlik hoşuma gitmedi. İzlenir mi? Tabii ki izlenir hem de iki üç defa ama iyi bir film değil!
Atlas (2024)
24 Mayıs 2024
Filmin puanına kanmayın, Türk dizilerinden hoşlanıyorsanız bu film size acayip çekici gelebilir. Ama film kurtları bunu beğenemez. Zaten bugüne kadar Loez tek bir filmini bile beğenmedim. Bu da saçmalık. Repliğinden bazı görüntülerine kadar hep kilşe var. T2 ironman vs. ama yanından geçmez. iki saat heba olmasın izleyeceksiniz tıklayarak izleyin ya da kapatın Dublör'ü izleyin. Asıl film odur. bir de 53lükLopez egosu var. yüz gerdirme, makjay vs gözlerdeki yorgunluğu (yaş almayı) saklayamıyor.insan kendi doğasıyla inatlaşmamalı. bu yaştan sonra aksiyona bağlaması ayrı bir durum
Barbie (2023)
06 Eylül 2023
o kadar reklamı yapıldı ki izleyeyim dedim ama bu kadar içi boş bir film beklemiyordum. oyuncular var, görsellik var, yer yer derin diyaloglar da vardı ama senaryo yoktu. Filmin en hoş repliklerinden biri şuydu: Kim olduğumuzu bilmediğimiz için kavga ettik.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film