Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
default avatar
(71) -
Pazarlama departmanı bu filmi inanılmaz bir şekilde pazarladı, gerçekten şapka çıkartmak lazım. Koyun kılığında kurttan bir farkı yok. Hollywood, erkekleri öldürün olsun bitsin. Biz de kurtulalım siz de. Sonra çürüyüp gidin saçma sapan ideallerinizle. Kısaca şunu söyleyeyim, çocuklarınıza isminden dolayı filmi izletmeden önce kendiniz izleyin ve kararınızı sonra verin.
1


default avatar
(6) -
Fazlasıyla abartılmış ve fazlasıyla boş bir film. Aklı havada pembe rengi hariç diğer renklerin güzelliklerini göremeyen, erkek ve kadınlar arası aşk, erotizm vs. istemeyen kişiler filmi sevebilir. Hayattaki diğer güzel renkleri sevenlere bu filmi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
1


avatar
(5) -
Hayatımda izlediğim en sıkıcı filmlerden biri. Film bir mesaj vermek istiyor orası çok belli ancak o mesajı o kadar yavan ve etkisiz bir şekilde veriyor ki gözünüze direkt sokuyor yani. Aşırı boş ve medya pohpohlaması bir film
3


Yorumlar (51)
avatar
(78) -
Neresinden tutsan elinde kalan, yapış yapış bir Amerikan solu zırvası. Sinematik değeri neredeyse yok. Bir oda dolusu dünyadan bihaber woke abla, tıka basa nefret dolu bir mastürbasyon cinnetine tutulmuş ve elde kalan tortuyu senaryoya kusmuş. Ryan Gosling'i çıkarınca film zaten katıksız bir cringe festivaline dönüyor. 2023'te ekonomik kriz sonucu düzgün film yapılamayınca, parayı da Hollywood içinde çeteleşen amerikan solu ele geçirince bu fecaat ortaya çıkmış. Hollywood'la bağı komple koparma zamanı gelmiş gibi.
1


avatar
(539) -
Şu filmin Oscar veya Altın Küre'de en iyi film veya oyuncu dallarında aday olacak nesi var anlamadım. Müzikal diye bekledik o da olmadı, sırf meraktan izledik aday oldu birşeyler vardır diye fakat enk cümbüşü dışında bomboş bir film. Senaryo sığ ve sıkıcı. Duygusal veya eğlenceli de değil, komik hiç değil. Gerçekten müthiş pr yapılmış saçma sapan bir film.


avatar
(1030) -
Görseller çok iyi. Özellikle set tasarımları inanılmaz bir seviyede duruyor. Kusursuz bir kadro ve anlattığı pazarlama stratejisi çok başarılı. Kitleyi olumsuz etkileyebilmek, Barbie'nin içine çekebilmek, bu düzenin içine çekebilmek adına çekici bir film. Bu işin gerçeği.

Film senaryo olarak aslında uçlarda geziyor. Çok iyi espriler var. Ve de çok itici sahneler mevcut. Kapsamlı bir senaryo var.
Will Ferrel çok güzel renk katmış. Kürklü Ken çok iyiydi. Margot Robbie'yi ise genel olarak itici buluyorum. Gülüşü çirkin geliyor bana sanırım.
6


default avatar
(323) -
Margot Robbie tam bir Barbie Gülücük onun dışında izle unut tarzı filmlerden. Çok beklentiye girmezseniz eğlenirsiniz. Sonuçta oyunculuk, senaryo, mekan falan beklenecek film değil.
6


avatar
(73) -
hi barbie hi ken replikleriyle dönen film olmuş verdiği mesajlarda anlamlıydı açıkcası ben beğendim özellikle margot robbienin oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım ben cok eğlendim güzeldi benim anlamadığım son kısımda
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(24) -
Medya şişirmesi, kötü bir film, bu kadar reklamı yapıldı merak ediyorsunuz, izleyin ve hayal kırıklığınızı yaşayın derim
3


avatar
(176) -
Film burada eleştirildiği kadar kötü bir film mi? Ya da 4 puanlık bir film mi? Tabi ki de değil çok iyi bir film olmasa da benim verdiğim gibi 10 puanlık olmasa da 4 puanlık bir film hiç değil verdiği mesajı beğenmeyen insanlar basmışlar 1 puanı. Aslında verilen tepkinin amacı filmin ataerkil düzeni eleştirmesi. Ataerkillik; geniş tanımıyla, genelde toplumda kadın üzerindeki erkek egemenliğini arttırma, ailede çocuk ve kadın üzerinde erkek egemenliğinin kurumsallaşması ve gösterimi anlamına gelmektedir. Bizim topluma uymuyor tabi ki. Aksi halde dışarda iki laf edemeyen, söylediklerini kimsenin takmadığı hanzo adam evde eşi üstünde nasıl baskı kurup kendi egosunu tatmin edecek. Mazallah bu ataerkil düzen eleştirilirse baskı ile kendine bağladığı eşinin gözleri açılır ve sorgulamaya başlar. Bu filmi yasaklayan ülkeler ve bir puanı bol toplumlara bakarsanız ne demek istediğimi daha rahat anlarsınız. Sözün özü bu şekilde düşünceler bizim toplumda kabul görmez bu mesajları veren filmlerde gömülür. Bizde şöyle asmalı konak kurtlar vadisi gibi 1. 60 lık adamların kasılıp kasılıp durduğu. Töreli raconlu filmler diziler övülür..
10


avatar
(32) -
çok zor dayandım, nasıl bu kadar reklamı döner böyle bir filmin anlayamıyorum. hayatımda ilkkez bir filimden bu kadar az zevk aldım. her türden film izlerim, absürt filmler, komedi, epik,i bilimkurgu ne varsa, ve az çok severim ama bu kadar gereksiz bir filmi ilk defa izledim. çok yazık olmuş.
3


avatar
(444) -
Film bu film. Atom bombası değil ki şehirleri yerle bir etsin. Ne bu öfke bu şiddet bu korku. Olayı şahsileştirip "Barbi benim şeyime laf attı" olayına getirip "tu kaka" ilan eden hemcinslerimi de anlayamıyorum. Açıkçası uç nokalarda filmi kötüleyenlerin, kolayı tuvalete dökerek İsrail'i, ya da sahte dolar yakarak Amerika'yı protesto edenlerden zerre farkı yok gözümde. Trafikte hata yapan kadın sürücüyü takip edip kaza yapması için sıkıştıran o sürücü de aynı sizler gibi düşünüyor, o yüzden ben filme 10 puan verdim. Helali hoş olsun.
10

Cevaplar (2)
default avatar
(5) -
Filmin hangi ülkelerde yasaklandığına bakarsak, bu filme düşük puan verip acımasızca eleştirenlerin gerçekte neyden rahatsız olduğunu anlamış oluruz.
10


3
| Bildir
avatar
(160) -
Daha iyi ifade edemezdim. Teşekkürler yorum için.
8


1
| Bildir


default avatar
(14) -
Objektif olursam film burda eleştrildiği kadar kötü değildi. Zaten imdb ve başka yerlere bakarsanız puanının yüksek olduğunu görürsünüz, burda ve ekşide bir terslik var. Kendi fikrime gelecek olursak ben filmi sevmedim çünkü isminden dolayı çok bariz olmasına rağmen beklediğimden çok daha fazla erkekleri eleştiren, aşırı feminizm destekçisi bir film. Başından sonuna kadar sürekli erkekler ve ataerkillik üzerinden bir mesaj verme derdinde film.


avatar
(16) -
Vaktine değer veren varsa izlemesin. Gerçekten çok boş bir film. Genel mesaj işte feminizm ,kadınların gücü ,belli bir kalıba sokulmamak vs vs . Kızlar sizde izlemeyin gerçekten çok boş ve sıkıcı.
2


avatar
(548) -
Erkeklerin filmi beğenmemiş olmaları filmin amacını gerçekleştirmiş olmasının en büyük işaretlerinden biri. Film iyi çekilmemiş, fazla amerikan evet ama vermeye çalıştığı mesaj çok etkili. Evet, bu dünya erkekler tarafından yönetiliyor ve de berbat yönetiliyor.

Velhasıl film olarak pek başarılı değil. Bir kaç sahnede güldüm ama.
6


avatar
(498) -
İlk 10-15 dakikasıyla biraz komik ve eğlenceli geldiğini söyleyebilirim. Çünkü dünyanın en büyük oyuncak markalarından birini kanlı canlı beyazperdeye taşıma fikri güzeldi ve yarattıkları tiplemeleri görmek keyili geldi.

Ancak ilk 10-15 dkdan, filmin son 5 dakikasına kadar geçen kısım çoğu zaman sıkıcı, fazla mesaj kaygılı, yer yer de saçmaydı. 20 kere falan durdurdum, hadi bitireyim dedim her seferinde. Son 5-10 dksı çok güzel olmasa da filmin genelinin üstünde bi duygu verebildi. Ama hiç bir final de bu filmi kurtaramazdı.

Filmin asıl amacı sinema tarihinin en büyük pr çalışmasını yapıp para basmaktı, hatta patron rolündeki Will Farrell da bu amacı temsil ediyordu. Amaçlarına da ulaştılar. Film hakkında olumlu bişey söyleyemem ama kelli felli adamlara bile barbie izletmeyi başardıkları için filmin arkasındaki ekibi takdir ederim.
4


default avatar
(94) -
21. yüzyılda çekilmiş en kötü filmler listesine kesinlikle ön sıralarda girebilecek bir film. Filmi bitiremedim bile. Bunu beğenenlerin olduğu bir dünya doğal olarak bu halde olur. Bu filme rezalet bile demek film için iyi bir yorum olur.
3


avatar
(291) -
Bu yapımı henüz izlemediyseniz izleyeceğiniz şey bir film değil. Baştan sona bir feminizm propagandası ve ataerkil sistem eleştirisi içeren bir parodi. Bu amaçla ortaya çıkmış ve oluşturulmuş bir şey. Sinema adına hiçbir şey yok. Komedi ana temalardan olmasına rağmen çok zayıf. Müzikal desen herhangi bir Bollywood filmini açsanız bundan daha iyi müzikal sahneler bulursunuz. Senaryosu zaten rezalet. Her açıdan başarısız ama pazarlama bütçesi sağ olsun parayı götürmüş bir "şey". Tebrik edilmesi gereken tek kişiler filmi pazarlayanlar. Oppenheimer ile bunun yan yana anılması bile Oppie'ye hakarettir.
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(145) -
Bu yapımı bir sinema filmi olarak değil de tiyatral tarzda çekilmiş uzun metrajlı bir parodi, skeç gibi kabul edip o şekilde değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Bu sebepledir ki; okuduğum detaylı analizler, sanki bir başyapıt izleyeceksin vaadi verilmiş de kandırılmış hissiyatı ile yapılan öfkeli yorumlar bana çok komik ve anlamsız geliyor. Sadece fragmanının 5-10 saniyesini bile izlesen ne ile karşılaşacağın apaçık ortada iken bu neyin kızgınlığı ve pişmanlığıdır anlamam mümkün değil. Ara ara anlık güldüren mizaha sahip, hafiften müzikal havası verilmiş ve arkasında ciddi bir prodüksiyon barındıran, Margot Robbie' nin duygu geçişlerindeki başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile arz-ı endam ettiği uzun metraj bir parodi var karşımızda. Normalde puan vermeyecektim ama baktım millet coşmuş, zaten yorumları da pek takan yok ben de 10 puanı yapıştırıyorum.
10


default avatar
(21) -
İyi pazarlanmış ,zaman kaybına vesile olan, sinemasal anlamda içi boş kötü bir film.
3


default avatar
(13) -
Matrix'in 10 yaş versiyonu gibi olmuş. Matrix'in senaryosu Barbie'ye uyarlanarak kopyalanmış. Buna rağmen bir Matrix hayranı olarak filmi geçe geçe bitirdim. Felsefe yapılıp mesaj verilmeye çalışılan sahneler oldukça sığ. Verilmek istenen mesajların alt yapısı sağlam değil. Felsefe, neden-sonuç, mantık yerine sadece özlü söz duyuyoruz gibi. Replikler de ergenlik düzeyinde.
4


avatar
(614) -
Renk cümbüşü beni biraz yordu. Replikler de sürekli kendini tekrar ediyordu. Yani yabancı bir pop klibi düşünün, onun 2 saatlik bir versiyonu gibiydi. Bir takım mesajları olup gişeye oynayan bir filmden fazlası değil.
4


avatar
(1031) -
Filmin 1/3'ü "Hey Barbie", "Hi Ken" replikleriyle geçiyor. Prodüksiyon oldukça güçlü. Renkler ve görsellik canlı. Fakat filmin konusu yok. Ama yine de tamamını rahatlıkla izledim. Bir kaç ülkede yasaklanmış, sebebini anlamadım yasaklanacak bir sahne kesinlikle yok. En İyi film, Yönetmen (Greta Gerwig), Yardımcı Erkek (Ryan Gosling), Prodüksiyon Tasarımı ve Kostüm Tasarımı olmak üzere 5 dalda Oscar aday adayı. İyi seyirler... 5/10...
5


‹ Önceki 1 2 3 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film