Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

tutty

 
Kayıt : 08 Nisan 2020
  • Lidia Poët
    Lidia Poët
  • Aelliseu
    Aelliseu
  • Soul
    Soul
  • Ninguém Tá Olhando
    Ninguém Tá Olhando
  • Kirmizi Oda
    Kirmizi Oda
Son Yorumları
Leave the World Behind (2023)
15 Aralık 2023
Julia Roberts en sevdiğim oyunculardan olmasına rağmen oyunculukları ne yazık li yeterli bulamadım. Konu gerçekten güzel işlenebilir bir konuydu ben yazacak olsam sonunu bulamadığımdan yazmadım ama kim yazdıysa sonunun olup olmamasını önemsememişünkü sonu yok. Sezon finali nile böyle olamaz bırakın finali . Ben yetersiz buldum her açıdan tam bir şeyler düşünüp açık konuşmaya başladılar puff film bitti
Good Girls (2018)
02 Aralık 2023
Eğlenceli sürükleyici ve oyuncuların toplumsal kalıptan çıkmış olması dikkatimi çekti. O tüm dizilerde gördüğümüz güzellikler müthiş ötesi fizikler yakışıklı adamlar yok aksine içimizden biri gibiler o açıdan da ilginç olmuş. Kalıplardan çıkılması diziyi daha gerçekçi yapmış eğlendim sevdim beğendim.
Les Misérables (2012)
21 Ekim 2023
Tabi ki yazarın yönetmenin bildiği şeyler de vardır ama neden bu kitabın bütün filmlerinin eksiklerle dolu olduğunu çözemiyorum. Bana denmesin ki zaman kısa kitap uzun. Çünkü müziği daha kısa tutup bazı boş sahneler çekilip daha dolu sahnelere yer verilebilirdi. Mesela eponine'in aşkının saatlerce anlatılmasına gerek yoktu çünkü kitapta da öyle bir şey yok. Ayrıca Marius un ABC cemiyeti ile tak bağlantısı başta arkadaşlarıydı. Direnişe de planladığı için değil arkadaşlarının ani çağırışıyla gidiyor. Onun dışında direnişin ilk ölümü olan mabeuf un bayrağı sallarken ki ölümü verilmeliydi. Bütün filmin müzik olup gavroche un ölüm sahnesindeki şarkıyı kesmeleri kitapta olan şarkıyı. Marius un ölü getirildiğini sandığındaki dedesinin tepkisini, ya da evlenmek için para istemeye gittiğindeki tepkisini. Cosette in aşık olup ana bu duygudan o kadar ki uzak olup ne olduğunu anlayamaması yansıtılmadı. Kitapta saatlerce ağlarken filmin çoğu sahnesine güldüm. Kitaptan ayrı düşünürsek başarılı bir yapım ama kitapla birlikte ele alındığında pek sayılmaz ne yazık ki..
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film