Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

kayaaykut

 
Kayıt : 11 Mayıs 2015
  • CODA
    CODA
  • Yaşamaya Bak
    Yaşamaya Bak
  • Spencer
    Spencer
  • Titane
    Titane
  • Mank
    Mank
Son Yorumları
Spencer (2021)
04 Ocak 2022
bülbülü altın kafese koymuşlar: ille de özgürlük demiş. atacağınız her adımınızın başkaları tarafından planlandığı yenen her yemeğin büyük bir seremoniye dönüştüğü, evin dışında peşinizde bir otobüs dolusu gazetecinin takip ettiği, perde bile açamadığınız, açmayanız diye perdelerin dikildiği bir yaşam şekli. kaç sağlıklı insan dayanabilir ki!. Diana'nın aklını almışlar, bu saray milyonlarca insanın ölümünü sebep olacak kararları almış Diana'nın aklını almışlar çok mu diyebilirsiniz. film bir saray eleştirisi. Pablo larrain iyi iş çıkarmış. ben filmi beğendim.
The Father (2020)
29 Mart 2021
bir huzurevi çalışanı olarak onlarca demans, alzheimer hastası ve hasta yakınlarını dinlemiş gözlemlemiş biri olarak çok özel bir film ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebilirim. yakın zamanda izlediğim ve çok beğendiğim Elizabeth Is Missing gibi menşei İngiltere, başrolde Anthony Hopkins gibi bir usta ve muhteşem oyunculuğu. alzheimer hastalarında gördüğümüz günlük değişen duygu durumları, öfke patlamaları, usandıran hırsızlık hikayeleri, çaresizce insanlardan yardım istekleri, zamanla kaybolan iletişim becerileri, birbirleri ile ilgisi olmayan onlarca kelime duyarsınız, hiç bir anlam çıkaramazsınız ve daha da sonra tamamen silinmiş bir bellek. bir alzheimer hastasına bakım vermek gerçekten çok zor bir iştir. film hasta ve bakım veren tarafını çok başarılı bir şekilde aktarıyor seyirciye duyguyu da geçirmeyi başarıyor. usta oyunculuklar ve usta işi sinematografi ile.
Khorshid (2020)
24 Mart 2021
yabancı dilde oskar adayı olmuş, birinci elemeyi geçip 15 filmlik kısa listeye girmiş etkileyici bir drama. Majidi filmi, cenettin çocuklarını hatırlatıyor. biri afgan göçmeni, diğerleri sahipsiz çalışmak zorunda kalan 4 çocuğun hayallerinin peşinden gidiyoruz. bir amaç uğruna kimsesiz çocukların gittiği bir okula kayıt yaptırmak zorunda kalıyorlar, okul bağışlarla ayakta durmaya çalışıyor ve ekonomik olarak sıkıntılı. okulun hem sınıflarında hem de bodrumda yoğun bir çalışmaya tanık oluruyoruz. hazine yerin altında mı sınıfın içinde mi! etkileyici sinema dili, etkileyici sahneleri ile izlenmeyi hak eden bir yapım. tavsiye ederim.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film