Giriş Kayıt

Toy Story 4'dan Tanıtım Fragmanı Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 13 Kasım 2018 01:26

361 

resim

9 yıllık aranın ardından sinemalara geri dönecek olan Toy Story serisinin 4. filminden tanıtım fragmanı yayınlandı.

Toy Story 3’nin orijinal üçlemeyi ne kadar eksiksiz tamamladığı düşünüldüğünde, dördüncü bir filmin yapılacak olması sürpriz olarak karşılanmıştı aslında. Tamamlanmış bir seriyi yeniden canlandırmak için bir nevi zorla hayata geçirilen bir proje olacağı düşünülen Toy Story 4’un, yalnızca aynı dünyada geçen ve seriden bağımsız bir hikâye ile beyazperdede yer alacağı açıklanmıştı.

Bazı olumsuz tepkilere rağmen proje, her şekilde hayata geçti ve şimdi de ilk tanıtım fragmanıyla karşımızda.



1995 yapımı ilk filmden beri Tom Hanks’in sesiyle hayat verdiği Woody ve Annie Potts’ın seslendirdiği Bo Peep’i ilk iki Toy Story filminde bir çift olarak görmüştük. Ancak Bo Peep serinin üçüncü filminde karşımıza çıkmamış, daha sonra karakterin yokluğu Toy Story 2 ve Toy Story 3’ün arasında bir zaman diliminde Bo Peep’in Andy ve ailesi tarafından satıldığı ifade edilerek açıklanmıştı.

Woody ve Buzz’ın, Bo Peep’i bulmaya çalışmalarını izleyeceğimiz ve Inside Out’la Oscar Adaylığı olan Josh Cooley‘nin yönettiği Toy Story 4, son olarak Tom Hanks’in oldukça iddialı açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Serinin dördüncü halkası, izleyenleri memnun edecek mi, bunu zaman gösterecek.

Türkiye’de UIP Türkiye’nin dağıtımcılığında 21 Haziran 2019‘da vizyonda olacak.


Toy Story 4
2019
Toy Story 4
Animasyon / Macera / Komedi / Aile / Fantastik100 dk

Yönetmen: John Lasseter, Josh Cooley
Woody, dünyadaki yeri konusunda her zaman kendine güvenir ve önceliği Andy ve Bonnie gibi ait olduğu çocuğa göz kulak olmaktır. Bonnie’nin “Forky” adlı kendi kendine yaptığı yeni oyuncak arkadaşı, kendini bir oyuncak değil de çöp gibi hissettiğini...
7.7 (282,986 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumlar

cesuryurek 13 Kasım 2018 17:20
Üçüncü filmi izlerken hep bir burukluk vardı. Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbil seslendirme tecrübeleriyle tam anlamıyla filme apayrı bir ruh katmışlardı. Adamlar İlk filmden tam 28 yıl sonra bile aynı seslendirme kadrosunu bir araya getirebiliyorlar ama biz daha 3 filmde yaprak dökümü gibi farklı ses tonlarıyla Oyuncak Hikayesi ruhunu yaşamaya çalıştık tabi ki eksik kaldı. Büyük bir ihtimalle Dördüncü filmde de aynı şey olacak ama Pixar'ın efsanesinin geri dönüşünü öğrenmek çok güzel oldu.

Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film