Giriş Kayıt
Tom Hanks

Tom Hanks


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Tom Hanks, oyuncu, yapımcı, senarist.

1978 yılının Ocak ayında Samantha Lewes ile evlendi. 9 yılın ardından 1987 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1988 yılının Nisan ayında Rita Wilson ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Forrest Gump (1994), Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), Yeşil Yol (1999), Sıkıysa Yakala (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
9.6 (437 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
   
2024 Aksiyon Yapımcı 7.8 40,878
2023 Komedi Yapımcı    

Asteroit Şehir
2023 Komedi Oyuncu 6.6 81,932

Hayata Röveşata Çeken Adam
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.5 157,556
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 233,949
2022 Macera Oyuncu 5.1 41,984
2021 Dram Oyuncu 8.8 55,151
2021 Macera Oyuncu 6.9 96,943

Dünyadan Haberler
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.8 95,554

Borat Devam Filmi: Bir Zamanların Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Rejimine Muazzam Rüşvet Verilmesi
2020 Komedi Oyuncu 6.7 107,499

Atlantik Savaşı
2020 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 114,582
2020 Belgesel Oyuncu 8.2 6,075
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.9 398

Oyuncak Hikayesi 4
2019 Animasyon Oyuncu 7.7 279,956

Mahallede Güzel Bir Gün
2019 Biyografi Oyuncu 7.2 88,606
2018 Belgesel Oyuncu 7.6 5,148

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Yapımcı 6.6 108,733
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 3,200
2018 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.8 265
2018 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,020
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 161,968
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,289
2017 Biyografi Yapımcı 6.4 14,687
2017 Dram Oyuncu 5.4 100,265
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,074
2017 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.1 1,295

Cehennem
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 189,565
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 638
2016 Biyografi Oyuncu 7.4 297,752
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 1,049

Benim Çılgın Düğünüm 2
2016 Komedi Yapımcı 6.0 35,554
2016 Komedi Oyuncu 6.6 1,076

Kral için Hologram
2016 Komedi Oyuncu 6.1 47,433
2016 Oyuncu 6.4 2,248
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,004
2016 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 1,505

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 327,490
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 3,108
2015 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.2 1,489
2015 Komedi Oyuncu 8.1 2,153
2014 Dram Yapımcı 8.3 26,067
2014 Belgesel Oyuncu 7.5 3,075
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,523
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 940

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 13,149

Mr. Banks
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 169,951
2013 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.4 1,635

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Oyuncu 7.8 492,122
2013 Animasyon Oyuncu 7.5 17,702
2013 Dram Yapımcı 6.4 17,454
2013 Oyuncu 7.2 3,319
2013 Biyografi Oyuncu 6.7 2,388

Bulut Atlası
2012 Dram Oyuncu 7.4 374,201
2012 Oyuncu 6.4 271
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 8,375
2012 Belgesel Oyuncu 6.9 295
2012 Biyografi Yapımcı 7.4 23,187

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,972
2012 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.8 336
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 8,352
2011 Belgesel Oyuncu 6.7 831
2011 Belgesel Oyuncu 8.2 3,418
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.1 70,783
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 10,149
2011 Oyuncu 6.3 1,644
2011 Belgesel Oyuncu
7.6 2,674

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Oyuncu 6.9 105,137
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,974
2010 Komedi 6.2 23,883
2010 Oyuncu 7.0 213

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 891,757
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,186
2010 Dram 5.6 210

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.3 129,787
2010 Oyuncu 6.7 1,853
2010 Komedi Oyuncu 8.0 8,995

Benim Adım Aşk
2009 Dram Oyuncu 7.0 23,901

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Yapımcı 6.7 108,474
2009 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.7 543
2009 Belgesel Oyuncu 8.6 1,943

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 309,372
2009 Komedi Yapımcı 5.9 20,857
2009 Müzik Oyuncu
Yapımcı
8.5 416

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi 4.6 9,116

Sihirli Şehir
2008 Macera Yapımcı 6.4 69,701
2008 Oyuncu 5.2 76
2008 Komedi Yapımcı 6.5 273,861
2008 Biyografi Yapımcı 8.4 36,546
2008 Oyuncu 6.8 1,665

Muhteşem Howard
2008 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 14,722

Arıza
2008 Komedi 6.9 31,264

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
7.0 124,817
2007 Belgesel Oyuncu 9.0 5,660
2007 Belgesel Oyuncu 7.7 7,047

Aman Tanrım
2007 Komedi Yapımcı 5.4 154,954

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 Animasyon Oyuncu 7.3 349,535
2007 Dram Yapımcı 7.6 410
2007 Oyuncu 7.1 1,537
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,168

Kraliçe
2006 Biyografi Oyuncu 7.3 115,940
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 3,616

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 131,871

Arabalar
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 468,966

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Yapımcı 6.7 25,058

Bitirim Karınca
2006 Animasyon Yapımcı 5.8 41,821

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Oyuncu 6.6 458,457
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Belgesel Oyuncu
6.9 485
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,224
2006 Belgesel Yapımcı 7.7 3,300

Elektirik Arabayı Kim Öldürdü ?
2006 Belgesel Oyuncu
7.6 12,752
2006 Dram Yapımcı 7.7 23,247
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,159
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.9 1,024
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,488

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 241,129
2004 Komedi Oyuncu 5.8 579

Terminal
2004 Komedi Oyuncu 7.4 494,775
2004 Komedi Oyuncu 5.1 2,993

Kadın Avcıları
2004 Komedi Oyuncu 6.2 108,882
2004 Komedi Yapımcı 6.2 8,638
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,390
2003 Belgesel Oyuncu
8.6 2,140
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2003 Oyuncu 6.5 1,057
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 472

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Oyuncu 8.1 1,093,864

Azap Yolu
2002 Suç Oyuncu 7.7 284,336

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Yapımcı 6.6 144,485
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,200

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
9.4 525,841

Birlikte Göğüs Gerdik
2001 Belgesel Yapımcı 8.6 2,484
2001 Belgesel Oyuncu
7.9 498
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 255
2001 Aile Oyuncu 6.5 911

Yeni Hayat
2000 Macera Oyuncu
Yapımcı
7.8 637,999
2000 Belgesel Oyuncu 7.8 484

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Oyuncu 7.9 619,055

Yeşil Yol
1999 Suç Oyuncu 8.6 1,405,628
1999 Belgesel Oyuncu 7.3 108

Mesajınız Var
1998 Komedi Oyuncu 6.7 229,446

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,494,781
1998 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
8.6 13,207
1998 Belgesel Oyuncu 7.7 327

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Yönetmen
Oyuncu
Senarist
7.0 73,501
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,167
1996 News Oyuncu 3.2 919

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Oyuncu 8.3 1,067,376
1995 Macera Oyuncu 7.7 315,265

Sakıncalı Film Dolabı
1995 Belgesel Oyuncu 7.8 7,504
1994 News Oyuncu 3.2 956
1994 Komedi Oyuncu 8.8 2,253,959
1994 Talk-Show Oyuncu 8.6 5,465
1993 Dram Oyuncu 7.7 257,839
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,933
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,279

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Oyuncu 6.8 190,678
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,983
1992 News Oyuncu 4.3 394

Kızlar Sahada
1992 Komedi Oyuncu 7.3 120,898
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,922
1992 Dram Oyuncu 6.9 14,200
1991 News Oyuncu 7.0 335

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5.6 26,722

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Oyuncu 5.9 39,781

Dikkat köpek var
1989 Komedi Oyuncu 6.2 76,276

Meraklı Komşular
1989 Komedi Oyuncu 6.8 83,392

Büyük
1988 Komedi Oyuncu 7.3 239,734
1988 Komedi Oyuncu 5.9 9,251
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 806
1987 Komedi Oyuncu 6.0 37,419
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,087
1986 Dram Oyuncu 5.8 2,742
1986 Komedi Oyuncu 5.9 7,877

Para Tuzağı
1986 Komedi Oyuncu 6.4 62,153
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,168

Gönüllüler
1985 Komedi Oyuncu 5.5 10,501

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Oyuncu 5.7 16,903
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,426

Bekarlığa Son
1984 Komedi Oyuncu 6.3 42,547

Deniz Kızı
1984 Komedi Oyuncu 6.3 83,336
1982 Dram Oyuncu 4.2 4,288
1982 Komedi Oyuncu 7.3 20,293
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1980 Komedi Oyuncu 6.8 4,619
1980 Korku Oyuncu 5.0 4,236
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,652
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,235
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
- Tarihi Yapımcı    
- Dram Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024