Giriş Kayıt

Bryan Cranston, Breaking Bad Filminde Yer Almayabilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 14 Kasım 2018 03:08

444 

resim

Bryan Cranston, başrolde Aaron Paul’un yer alacağı Breaking Bad filminde yer almayacağının sinyallerini verdi.

Hatırlayacaksınız geçtiğimiz hafta içerisinde sürpriz bir haber almış ve Vince Gilligan‘ın bir Breaking Bad filmi üzerinde çalıştığını öğrenmiştik.

Daha sonrasında başrolde Aaron Paul‘un yer alacağını da öğrendiğimiz projede Bryan Cranston‘ın yer alıp almayacağı ise henüz kesinleşmiş değil. Cranston, yine geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada senaryonun kendisine ulaşmadığını ama filmde olmak istediğini söylemişti. Ancak gelen son haberler filmde Walter White‘ı görmemizin oldukça zor olduğunu gösterir nitelikte.


resim

Geçtiğimiz gün Today isimli bir programa katılan Bryan Cranston, Breaking Bad filminin kendisine sorulması üzerine senaryoyu okumadığını yinelerken bundan dolayı filmde neler olacağını bilmediğini söylemiş. Şu sıralarda Sidney Lumet imzalı Network’ün Broadway uyarlaması üzerinde çalışan Cranston, bu sebeple mart ayına dek takviminin dolu olduğunu da sözlerine eklemiş.

Dolayısıyla Bryan Cranston’ın, çekimleri bu ay başlayıp şubata dek sürecek Breaking Bad filminde yer alması pek de olası görünmüyor. Öte yandan Walter White’ın final bölümünde öldüğünü doğrulayan Cranston, böylece dizinin finalinden sonrasını merkezine alacak filmde olma ihtimalinin azlığına da dikkat çekmiş oluyor. Tüm bu bilgilerden yola çıkarak filmde Walter White’ın büyük bir rolü olmayacağının kesinleştiğini ve karakterin ancak bir flashback sahnesi aracılığıyla görünebileceğini belirtelim. Ancak Cranston’ın takvimi bu sahnenin çekilmesine izin verir mi bunu bilemiyoruz.

Televizyon filmi de olabileceği söylenip şimdilik Greenbrier ismiyle anılan filmin çekimleri New Mexico’da gerçekleşecek.


Breaking Bad
2008
Breaking Bad
Suç / Dram / Gerilim49 dk

Yönetmen: Michelle MacLaren, Adam Bernstein, Vince Gilligan
50 yaşında lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White evini geçindirebilmek için bir oto yıkamacıda ek iş yapmaktadır. Mütevazi bir yaşam süren White'ın ucuz bir evi, ucuz bir arabası sıradan bir hayatı vardır. Bir gün ileri derecede akciğer kanseri...
9.5 (2,164,217 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film