Giriş Kayıt

The Sopranos’un Öncesinde Yaşananları Anlatan The Many Saints of Newark Filminden Fragman


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 30 Haziran 2021 12:00

755 

resim

The Sopranos’un öncesinde yaşananları konu alan The Many Saints of Newark filminden fragman yayınlandı. James Gandolfini’nin oğlu olan Michael Gandolfini’nin Tony Soprano’yu canlandırdığı film, 1 Ekim’de izleyici ile buluşacak.

1999-2007 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en sevilen dizileri arasında gösterilen, The Sopranos‘un öncesinde yaşananları konu alan The Many Saints of Newark filmi için heyecanlı ve meraklı bekleyişimiz sürüyor.

1960’lı yıllarda, Afrika ve İtalya kökenli Amerikalılar arasında gerginliğin had safhaya ulaştığı New Jersey’de geçen filmde, genç Anthony Soprano’nun Newark tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birinde büyüyor ve bu süreçte amcası Dickie Moltisanti’yi örnek alıyor. Moltisanti’nin bu genç adam üzerinde yarattığı etki ise onun her şeyiyle Tony Soprano’ya dönüşmesine yol açıyor.

resim

The Many Saints of Newark’ta Tony Soprano’nun gençliğini James Gandolfini’nin oğlu Michael Gandolfini canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Michael Gandolfini’nin yanı sıra Alessandro Nivola, Jon Bernthal, Corey Stoll, Vera Farmiga, Billy Magnussen, John Magaro, Leslie Odom Jr., Michaela De Rossi ve Ray Liotta gibi önemli isimler yer alıyor.

Game of Thrones’un bazı bölümlerini de yöneten, Thor: The Dark World ve Terminator: Genisys filmlerine imza atan Alan Taylor‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu The Sopranos’un yaratıcısı olan David Chase ve Boardwalk Empire’ın senaristlerinden Lawrence Konner kaleme alıyor.

İlk başta 2020’nin eylül ayında vizyona gireceği açıklanan film, pandeminin patlak vermesinin ardından 12 Mart’a ertelendi. Ancak aradan geçen sürede pandemi şartlarında kayda değer bir değişiklik yaşanmaması, filmin bu tarihte vizyona girmesine de engel oldu. Hâl böyle olunca filmin, ABD’deki yeni vizyon tarihi 24 Eylül olarak belirledi. Ancak gelinen son noktadan filmin izleyiciyle buluşma tarihi 1 Ekim olarak açıklandı. Film, 1 Ekim’de ABD’de de vizyona girecek, aynı zamanda HBO Max’te yayınlanacak. Filmin Türkiye’de bu tarihe paralel bir zamanda vizyona girmesi bekleniyor.

Özellikle The Sopranos hayranlarının sabırsızlıkla beklediği The Many Saints of Newark’tan “Efsaneler doğmaz, efsanelere dönüşülür.” sözleriyle yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


The Many Saints of Newark
2021
The Many Saints of Newark
Suç / Dram120 dk

Yönetmen: Alan Taylor
The Many Saints of Newark, 1999-2007 yılları arasında yayınlanan ve tüm zamanların en sevilen dizileri arasında gösterilen, The Sopranos‘un öncesinde yaşananları konu alıyor. 1960’lı yıllarda, Afrika ve İtalya kökenli Amerikalılar arasında gerginliğin...
6.3 (63,918 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film