Giriş Kayıt
Jon Bernthal

Jon Bernthal


Oyuncu, Yapımcı

Jon Bernthal, oyuncu, yapımcı.

Tam Gaz (2017), Asfaltın Kralları (2019), Hesaplaşma (2016), The Punisher (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

8.9 (94 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlangıç
2023 Dram Oyuncu 7.2 4,376
2022 Suç Oyuncu 7.0 6,673
2022 Komedi Oyuncu 8.6 213,665
2022 Biyografi Oyuncu 7.6 14,109
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.7 936

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 137,695
2021 Dram Oyuncu 6.5 33
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 5,056

Ölmemi İsteyenler
2021 Aksiyon Oyuncu 6.0 72,911
2021 Suç Oyuncu 6.3 63,537
2021 Dram Oyuncu 7.2 29,530
2020 Dram Oyuncu 4.3 859

Hayallerin Peşinde
2019 Macera Oyuncu 7.6 104,663

Asfaltın Kralları
2019 Aksiyon Oyuncu 8.1 478,998

Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 6.8 104,311
2017 Dram Oyuncu 6.2 11,690
2017 Aksiyon Oyuncu 8.4 266,065

Kardaki İzler
2017 Suç Oyuncu 7.7 281,467
2017 Macera Oyuncu 5.9 6,457

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.3 99,224

Tam Gaz
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 614,498

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 323,281
2016 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 1,673

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 23,809
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 1,384
2015 Aksiyon Oyuncu 7.7 478,957

Aşkın Ritmi
2015 Dram Oyuncu 6.2 40,622
2015 Dram Oyuncu 7.9 12,064
2015 Aksiyon Oyuncu 8.6 476,126

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Komedi Oyuncu 7.7 138,663
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 549,398

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 1,589,903

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 62,944
2013 Suç Oyuncu 7.4 7,715

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 92,904
2011 Suç Oyuncu 5.8 25,269
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 101
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,028

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Oyuncu 8.1 1,086,361

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 172,451

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 130,723

Hayalet Yazar
2010 Suç Oyuncu 7.2 171,015
2009 Dram Oyuncu 6.5 9,089

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 6.0 213,323
2008 Dram Oyuncu 7.4 83
2007 Dram Oyuncu 5.9 2,939
2007 Suç Oyuncu 6.7 34,966

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Oyuncu 6.0 87,958
2006 Komedi Oyuncu 7.7 4,841
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,468

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 61,321
1991 News Oyuncu 7.0 335
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film