Giriş Kayıt

Spike Lee'nin Yeni Filmi Da 5 Bloods, 12 Haziran'da Yayınlanacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 11 Mayıs 2020 16:15

172 

resim

Spike Lee imzalı Netflix filmi Da 5 Bloods’ın 12 Haziran’da izleyici ile buluşacağı açıklanırken, filmden ilk afiş de yayınlandı.

2018 yapımı BlacKkKlansman ile bir kez daha adından övgüyle söz ettren ve ilk Oscar ödülünü kazanan Spike Lee, bu yıl yeni filmiyle izleyicilerin karşına çıkacak. Spike Lee‘nin daha önce She’s Gotta Have It dizisinde ve yapımcısı olduğu See You Yesterday’de birlikte çalıştığı Netflix bünyesinde çektiği ilk film olan Da 5 Bloods için meraklı bekleyişimiz sürerken, filmin ne zaman ekranlara geleceği tarih belli oldu. Filmin 12 Haziran’da izleyici ile buluşacağını duyuran Netflix, aynı zamanda filmden ilk afişi de paylaştı.

Spike Lee’nin senaryosunu Kevin Willmott ile birlikte kaleme aldığı film; kaybettikleri masumiyeti ve geride bıraktıkları komutanlarını bulmak için yeniden ormanın derinliklerine dönen Vietnam gazilerinin hikâyesini anlatıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda; Black Panther rolüyle adını geniş kitlelere duyuran Chadwick Boseman, daha önce de pek çok projede Spike Lee ile çalışan Delroy Lindo, usta oyuncu Jean Reno, The Wire dizisiyle tanınan Clarke Peters ve Isiah Whitlock Jr., oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcı olarak da tanınan Norm Lewis, Richard Jewell’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Paul Walter Hauser,
son olarak With the Wind’de sinemaseverlerin karşısına çıkan Fransız aktris Mélanie Thierry ve BlacKkKlansman’da önemli bir rol oynayan Jasper Pääkkönen yer alıyor.

Lindo, Peters, Whitlock Jr. ve Lewis filmin ana karakterleri olan dört Vietnam gazisini canlandırırken, Chadwick Boseman da yıllar önce savaşta kaybettikleri eski bölük liderlerine hayat veriyor.

resim

Da 5 Bloods
2020
Da 5 Bloods
Macera / Dram / Savaş154 dk

Yönetmen: Spike Lee
Otis, Eddie, Paul ve Melvin Afrika kökenli Amerikalı gazidir. Vinetman Savaşı'nda manga komutanlarını kaybeden dört gazi, hem onun cesedini ve hem de gömülü bir hazineyi bulmak amacıyla Vietnam’a geri döner. Paul’un oğlunun da aralarına katıldığı bu...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film