Giriş Kayıt
Delroy Lindo

Delroy Lindo (66)


Oyuncu, Yapımcı

Delroy Lindo, 18 Kasım 1952 Eltham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası (1999), Kırık Ok (1996), Tek (2001), Domino (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1952
Doğum Yeri: Eltham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
6.8 (4 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 66 Korku Oyuncu 5.0 2,526
2017 65 Dram Oyuncu 5.7 792
2017 Suç Oyuncu 8.3 15,608
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 199
2015 63 Aksiyon Oyuncu 5.3 54,348
2015 63 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 6,525

Kan ve Petrol
2015 Suç Oyuncu 6.6 3,886
2014 Dram Oyuncu 7.2 13,964

Anarşi
2014 62 Dram Oyuncu 3.8 3,411
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,708
2010 58 Gizem Oyuncu 5.5 6,671
2009 57 Animasyon Oyuncu 7.0 4,796

Yukarı Bak
2009 57 Animasyon Oyuncu 8.2 857,139
2009 57 Suç Oyuncu 7.4 7
2007 55 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.3 7,702
2007 Suç Oyuncu 7.6 2,701
2006 Belgesel Oyuncu 8.2 59
2005 53 Aksiyon Oyuncu 5.9 62,704
2005 53 Aksiyon Oyuncu 6.0 87,319
2005 Dram Oyuncu 7.9 2,146
2003 51 Komedi Oyuncu 7.1 1,109

Kor
2003 51 Aksiyon Oyuncu 5.5 86,663

Tek
2001 49 Aksiyon Oyuncu 5.9 85,767

Son Kale
2001 49 Aksiyon Oyuncu 6.9 66,040

Vurgun
2001 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 31,452
2001 Belgesel Oyuncu 8.6 1,707

60 Saniye
2000 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 247,562

Romeo Ölmeli
2000 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 63,639

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 47 Dram Oyuncu 7.4 88,713

Yıldızların Kitabı
1999 47 Dram Oyuncu 7.1 547

Tatlı Kaçıklar
1999 47 Komedi Oyuncu 5.5 393

Olağanüstü Bir Hayat
1997 45 Komedi Oyuncu 6.4 33,073

Şeytanın Avukatı
1997 45 Dram Oyuncu 7.5 304,981

İlk Suç
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,190

Yasak Aşk
1996 44 Komedi Oyuncu 5.4 10,067

Fidye
1996 44 Most Popular by Genre Oyuncu 6.6 111,900

Kırık Ok
1996 44 Aksiyon Oyuncu 6.0 86,293

Tut Şu Bücürü
1995 43 Komedi Oyuncu 6.9 71,486

Köşe Başındakiler
1995 43 Dram Oyuncu 6.9 19,109

Kongo
1995 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 39,608
1994 Belgesel Oyuncu 9.2 3,350
1994 42 Komedi Oyuncu 7.0 8,258
1993 41 Dram Oyuncu 5.8 6,457

Şeref Bağı
1993 41 Suç Oyuncu 8.0 26,892
1992 40 Biyografi Oyuncu 7.7 76,506

Sen Nereden Çıktın?
1991 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 17,130

Kara Güneş Dağları
1990 38 Macera Oyuncu 7.2 3,189

Kahraman Kan
1989 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,843

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Oyuncu 7.0 5,640
1979 27 Komedi Oyuncu 5.3 3,773
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019