Giriş Kayıt

Samuel L. Jackson, Saw Yeniden Çevriminin Başrolünde Yer Alacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 11 Temmuz 2019 10:25

318 

resim

Samuel L. Jackson, Chris Rock öncülüğünde hazırlanan Saw yeniden çevriminin başrolünde yer alacak. Samuel L. Jackson’a Max Minghella ve Marisol Nichols gibi isimlerin eşlik edeceği Saw yeniden çevrimi, 23 Ekim 2020’de vizyona girecek.

Geçtiğimiz ay, sinema kulislerine bomba etkisi yaratacak, “Yok artık!” dedirtecek cinsten bir haber düştü: Deadline’ın haberine göre 2000’li yılların korku-gerilim sinemasına yeni bir soluk getiren Saw serisinin, Emmy ödüllü komedyen Chris Rock öncülüğünde yeniden çekilmesi için ilk adımlar atılmıştı.

Chris Rock’ın yapımcılığını üstleneceği yeni Saw filmini, orijinal serinin 2., 3. ve 4. filmlerini çeken, başka bir deyişle serinin işkence pornosuna dönüşmesinin mimarlarından biri olan Darren Lynn Bousman yönetecek. Jigsaw’ın senaristlerinden Pete Goldfinger ve Josh Stolberg, filmin senaryosunu Chris Rock ile birlikte kaleme alacak. Yeni bir Saw filminin çekilecek olması gerçeğini henüz sindirememişken; filmin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Variety’nin haberine göre en son Spider-Man: Far from Home’da izlediğimiz usta oyuncu Samuel L. Jackson, Saw yeniden çevriminin başrolünde yer alacak. The Handmaid’s Tale dizisindeki performansıyla dikkat çeken Max Minghella ve Riverdale dizisiyle tanınan Marisol Nichols, Samuel L. Jackson ile beraber filmin oyuncu kadrosuna dâhil oldu. Aynı zamanda Chris Rock, yeni Saw filminde oyuncu olarak karşımıza çıkacak. Filmde Chris Rock, bir dizi dehşet verici suçu araştıran bir dedektifi canlandıracak. Samuel L. Jackson, Chris Rock’ın canlandırdığı karakterin babasına hayat verecek. Max Minghella, dedektifin iş arkadaşını; Marisol Nichols ise dedektiflerin patronu Angie Garza’yı canlandıracak.

İlk Saw filminden beri serinin büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Chris Rock, yeni Saw filmiyle ilgili fikirlerini anlatmak için Lionsgate’in başkanı Joe Drake ile iletişime geçmiş; Joe Drake, Chris Rock’ın Jigsaw’a getirdiğini yeni bakış açısını çok beğenmiş ve bu yeni filmi çekmek için gerekli olan bütün desteği vermiş. Drake, yeni eklenen oyuncularla beraber Jigsaw karakterine saygı duruşunda bulunan bu filmin serinin hayranlarını tatmin edeceğini söylüyor. Chris Rock’ın seriye getireceği bakış açısını merakla bekliyoruz. Jigsaw karakterinin nasıl bir şekilde hayat bulacağını şu aşamada tahmin etmek hiç kolay bir şey değil. Ancak yapılan açıklamalar, orijinal seriden çok daha farklı bir film izleyeceğimizin sinyallerini veriyor. İzleyicinin gerim gerim gerildiği bir filmden ziyade korku-komedi türlerinin karışımı olan bir film izleyebiliriz. Aklımızdaki bu soruların cevabını, filmin vizyon tarihinde, yani 23 Ekim 2020‘de öğrenebileceğiz.


Spiral: From the Book of Saw
2021
Spiral: From the Book of Saw
Suç / Korku / Gizem / Gerilim93 dk

Yönetmen: Darren Lynn Bousman
Spiral: From The Book Of Saw, şehirde yaşanan dehşet verici cinayetleri araştırmakla görevlendirilen iki dedektife odaklanıyor. Kıdemli bir dedektif olan Zeke Banks ve onun çaylak ortağı olan William Schenk, şehirde yaşanan korkunç cinayetleri soruşturmakla...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film