Giriş Kayıt

Justice League 2 Filmi İptal Edilebilir


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 11 Temmuz 2019 10:29

562 

resim

Marvel sinematik evrenine bakıp gazı alan DC sinematik evreni, her filmiyle izleyicilerini memnun edemese de, Wonder Woman ve Aquaman gibi güzel filmlerle karşımıza çıkmayı başardı. Ancak DC sinematik evreninin en büyük hayal kırıklığı olan Justice League, maalesef yapımcıları memnun edemedi. Gişede bulunamayan başarı ve filmin yönetmeninin değişmesi, filmin kalitesini sekteye uğratmıştı. Şimdi ise Justice League filminin devamı hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı. MTV'de muhabir olarak görev yapan ve Hollywood'da oldukça tanınan Josh Horowitz, Justice League 2 filminin olmayacağına dair paylaşımlarda bulundu.

Her ne kadar Jesse Eisenberg, filmin IMDB sayfasına henüz yeni eklenmiş olsa da, muhabir filmin iptal edileceğini düşünüyor. Aldığı haberler doğrultusunda böyle bir paylaşım yapan Horowitz, umarız haklı çıkmaz. Çünkü DC hayranları, önümüzdeki dönemlerde çıkacak olan solo kahraman filmlerinin yanında yeni Justice League filmini merakla bekliyor.

2018 yılında çıkan Justice League filmi, maalesef aceleye getirildiği için beklenen kalite tutturulamamıştı. Avengers serisine benzetilen filmin devamı eğer olursa bakalım nasıl olacak?


Justice League Part Two
Justice League Part Two
Aksiyon / Bilim-Kurgu

Yönetmen: Zack Snyder


Kaynak: Merlin'in Kazanı


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film