Giriş Kayıt
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson


Oyuncu, Yapımcı

Samuel L. Jackson, oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Ağustos ayında LaTanya Richardson Jackson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), The Hateful Eight (2015), Kaptan Marvel (2019), Örümcek Adam - Evden Uzakta (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Samuel Jackson | Sam Jackson
Takma İsmi: Sam
Web Sitesi:
9.3 (219 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garfield
2024 Animasyon Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu 4.7 264

Argylle: Gizli Casus
2024 Aksiyon Oyuncu 5.7 50,031
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 69,029
2023 Komedi Oyuncu 5.4 2,728
2023 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 8,630
2023 Oyuncu    
2022 Animasyon Oyuncu 5.7 6,573
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 126
2022 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Müzik Oyuncu 8.6 237
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12
2021 Aksiyon Oyuncu 6.1 38,205

Spiral: Testere Devam Ediyor
2021 Suç Oyuncu 5.3 36,947

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2021 Aksiyon Oyuncu 6.1 107,531
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 8.6 301
2020 Müzik Oyuncu 6.1 145
2020 Reality-TV Oyuncu 7.6 82
2020 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.3 35,620
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289

2020 Bit Artık
2020 Komedi Oyuncu 7.0 10,783

Onur Madalyası
2019 Dram Oyuncu 6.8 14,066
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 5,064

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 556,129
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 58,706
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,264,211

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 610,323
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,507
2019 Dram Oyuncu 6.6 270,973
2018 Dram Oyuncu 6.9 24,612
2018 Belgesel Oyuncu 7.6 5,152

İnanilmaz Aile 2
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 330,872

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,202,010
2017 Komedi Oyuncu 5.6 20,802

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 246,815

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 347,929

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 97,152

Ben Senin Zencin Değilim
2016 Belgesel Oyuncu 7.9 23,494

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 188,201

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.4 30,664

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 188,600
2015 Komedi Oyuncu 5.9 10,711
2015 Aksiyon 6.7 101,848
2015 Suç Oyuncu 7.8 659,200

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 23,276

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 921,173

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 35,484

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 715,670

Haklı Şüphe
2014 Suç Oyuncu 5.7 20,827

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 898,509

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 Belgesel Oyuncu
7.2 1,765
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,015
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 239,575
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 6,716

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 80,759
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 110,546
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 225,919
2013 Oyuncu 7.2 3,320

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Oyuncu 5.7 7,618

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.5 1,693,547
2012 Komedi Oyuncu 6.5 224

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,458,718

Şeytanla Randevu
2012 Suç Oyuncu 5.3 12,660
2012 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 10,273
2011 Aksiyon Oyuncu 4.7 12,415

Afrika Kedileri
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 6,726

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 896,352

İnanılmaz Sihirbaz: Dynamo
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,556
2011 Müzik Oyuncu 8.1 179
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 899,746

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Oyuncu 7.3 31,818

Akılalmaz
2010 Suç Oyuncu 7.0 93,901
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 528
2010 Belgesel Oyuncu 6.1 644

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 288,201
2010 Animasyon Oyuncu 5.1 449
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,096

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 867,978
2010 Oyuncu 6.7 1,853
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 53
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 22

Anneler ve Kızları
2009 Dram Oyuncu 7.2 12,778

Astroboy
2009 Animasyon Oyuncu 6.2 39,855

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Oyuncu
8.4 1,582,705
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,158
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,834
2009 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 9,449
2008 Aksiyon Oyuncu 4.7 62,823
2008 Komedi Oyuncu 6.4 11,696

Gözcü
2008 Suç Oyuncu 6.2 55,446

Star Wars: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 72,998

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,124,155

Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 323,383
2008 Dram Oyuncu 5.5 997

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,587
2007 Komedi 6.4 439
2007 Korku Oyuncu 6.8 293,904

Temizlikçi
2007 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.1 45,631
2007 Belgesel Oyuncu 9.0 5,660

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Oyuncu 6.7 21,308
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,172
2007 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.6 18,215
2006 Komedi Oyuncu 4.0 5,032

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Oyuncu 6.9 66,519

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 11,241

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 144,603

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,224

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.2 17,199
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 35,674
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,165
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Adamım
2005 Aksiyon Oyuncu 5.5 26,661

Figüran
2005 Komedi Oyuncu 8.3 60,349

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.5 73,594

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.6 844,824
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,198

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 171,788
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,496

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 807,895
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,446
2004 Belgesel Oyuncu 8.3 1,691

Girdap
2004 Suç Oyuncu 5.3 23,095
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 804,687

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Oyuncu 6.5 4,736

Benim Ülkem
2004 Dram Oyuncu 6.0 2,943

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 153,925

Kuraldışı
2003 Suç Oyuncu 6.4 66,459
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,416
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 472

Çarpışma
2002 Dram Oyuncu 6.5 74,603

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 186,445

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,830

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 376

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 758,467
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,201

Formül 51
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.3 50,932
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 255
2001 Aile Oyuncu 6.5 911
2001 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.8 8,123
2001 Belgesel Oyuncu 8.6 2,497

Ölümsüz
2000 Dram Oyuncu 7.3 441,381

Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,758

Vur Emri
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,301
2000 Aile Oyuncu 6.6 732

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 855,937

Mavi Korku
1999 Aksiyon Oyuncu 5.9 142,513
1999 Animasyon Oyuncu 6.8 1,148

Aşk Ve Para
1998 Komedi Oyuncu 7.0 99,215

Arabulucu
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 154,865

Kırmızı Keman
1998 Dram Oyuncu 7.6 34,479

Küre
1998 Dram Oyuncu 6.1 112,479
1997 Suç Oyuncu 7.5 374,686

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 11,603
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432

187
1997 Dram Oyuncu 6.6 25,067

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Oyuncu 6.8 85,629

Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu 7.5 181,519
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,177

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,650
1996 Suç Oyuncu 7.1 54,859

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu 7.1 17,583
1996 News Oyuncu 3.2 920

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 407,976

Şanslı
1995 Dram Oyuncu 6.6 7,435

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Oyuncu 5.9 20,228

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Oyuncu 6.4 6,546
1995 Komedi Oyuncu 8.1 368

Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu 8.9 2,218,227
1994 Komedi Oyuncu 6.0 1,849
1994 News Oyuncu 3.2 957
1994 Komedi Oyuncu 5.7 1,261
1994 Komedi Oyuncu 3.1 1,326
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,280
1994 Suç Oyuncu 7.5 14,572
1993 Macera Oyuncu 8.2 1,066,154

Çılgın Romantik
1993 Suç Oyuncu 7.9 242,347
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,947
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,287
1993 Suç Oyuncu 7.5 64,415
1993 Komedi Oyuncu 5.7 9,871
1993 Aksiyon Oyuncu 6.2 51,162

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Oyuncu 6.8 120,348
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,926
1992 Suç Oyuncu 6.0 8,876
1992 Suç Oyuncu 7.0 30,337
1992 Dram Oyuncu 4.9 890
1991 Komedi Oyuncu 5.5 2,247
1991 Komedi Oyuncu 5.8 4,444

Orman Ateşi
1991 Dram Oyuncu 6.6 19,647

İki Kadın Arasında
1990 Dram Oyuncu 6.7 13,652

Şeytan 3
1990 Korku Oyuncu 6.5 38,805

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Oyuncu 8.7 1,256,411
1990 Komedi Oyuncu 5.7 3,946
1990 Komedi Oyuncu 6.6 5,845
1990 Korku Oyuncu 5.2 2,406

Aşk Denizi
1989 Suç Oyuncu 6.8 44,869

Doğruyu Seç
1989 Dram Oyuncu 8.0 112,338

Amerika Rüyası
1988 Komedi Oyuncu 7.1 223,451
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1988 Komedi Oyuncu 6.1 8,028
1988 Suç Oyuncu 7.3 3,260
1987 Belgesel Oyuncu 7.6 20,729
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,087

Bir Zamanlar
1981 Dram Oyuncu 7.3 10,550
1981 News Oyuncu 3.6 2,764

İntikam Alacağım...
1980 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,552
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,673
1971 Biyografi Oyuncu 7.9 896
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024