Giriş Kayıt

Queen & Slim'den Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 13 Eylül 2019 18:55

590 

resim

Bonnie ve Clyde hikâyesine modern bir yorum getiren Queen & Slim’den yeni fragman yayınlandı. Lena Waithe’nin senaryosunu yazdığı filmin başrollerinde Daniel Kaluuya ve Jodie Turner-Smith yer alıyor.

Suça karıştıktan sonra kanundan kaçarken popüler figürler hâline Bonnie ve Clyde’ın hikâyesi bugüne kadar defalarca ekrana uyarlandı. Warren Beatty ve Faye Dunaway’in başrollerini üstlendiği 1967 yapımı filmle ölümsüzleşen bu hikâyeyi son olarak The Highwaymen’de Bonnie ve Clyde’ı yakalamaya çalışan dedektiflerin tarafından izledik.

Bugüne kadar iyisiyle kötüsüyle birçok örneğini gördüğümüz bu hikaye, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak Queen & Slim‘de farklı bir yorum ile karşımıza çıkacak. Bu kez hikâyenin merkezinde Afro-Amerikan iki genç yer alacak. Birlikte geçirdikleri bir akşamın ardından eve dönerken sebepsiz yere polis tarafından durdurulan ikili, yaşanan arbedede beyaz bir polisin ölmesiyle kendilerini kanundan kaçarken bulacak. Bu kaçış sırasında baskıcı bir sisteme karşı direnişin sembolü hâline gelen ikili arasındaki yakınlık her geçen gün daha derin bir hâl alacak.

resim

Senaryosunu Master of None ve The Chi gibi yapımlarla tanınan Lena Waithe‘nin kaleme aldığı filmin başrollerinde Get Out ile Oscar adaylığı kazanan Daniel Kaluuya ve The Last Ship, Nightflyers, Jett gibi dizilerle tanınan Jodie Turner-Smith yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ikiliye Chloë Sevigny, Bokeem Woodbine, Indya Moore ve Benito Martinez eşlik ediyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metrajlısına imza atan Melina Matsoukas oturuyor. Insecure ve Master of None gibi dizilerde yönetmen koltuğuna oturan Matsoukas; Beyoncé, Rihanna, Jay-Z, Jennifer Lopez gibi isimler için çektiği müzik klipleriyle tanınıyor.

ABD’de 27 Kasım’da sinemaseverler ile buluşacak olan filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği belirsizliğini koruyor.


Queen & Slim
2019
Queen & Slim
Dram132 dk

Yönetmen: Melina Matsoukas
Siyahi bir adam ve siyahi bir kadın Ohio'da ilk kez romantik bir buluşma gerçekleştireceklerdir. Bu sırada yolda trafik ihlalinden dolayı polis tarafından durdurulurlar. Birdenbire tartışmada sesler yükselmeye ve olay kavgaya dönüşmeye başlar. Siyahi adamın...
7.1 (34,800 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film