Giriş Kayıt

Olivia Cooke ve Jack O’Connell'lı Little Fish Filminden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Kasım 2020 15:09

572 

resim

Başrollerinde Olivia Cooke ve Jack O’Connell’ın yer aldığı, anıların yavaş yavaş kaybolmasına neden olan bir hastalığın yeni evli bir çift üzerindeki etkisini konu alan Little Fish filminden fragman yayınlandı.

Dünya küresel bir salgın yaşarken, bu durumun sinema dünyasındaki yansımaları da kaçınılmaz oluyor. Kıyamet sonrası ya da insan hayatını yıkıma sürükleyen bir virüsle ilgili filmleri izlemek bu süreçte izleyiciye yeni bir anlam kazandırıyor.

Başrollerinde Ready Player One, Me and Earl and the Dying Girl, Thoroughbreds filmleriyle tanınan Olivia Cooke ile Skins dizisi ve Starred Up filmiyle büyük çıkış yakaladıktan sonra Unbroken ve Money Monster gibi yapımlarda rol alan Jack O’Connell‘ın yer aldığı Little Fish filmi de şu süreçte yaşadıklarımızla benzerlikler taşıyan filmlerden biri.

resim

Film, dünyayı kontrolsüz bir şekilde kasıp kavuran küresel bir pandeminin çok tanıdık senaryosu üzerinden hikâyesini şekillendiriyor. Film, izleyiciyi tüm anılarınızı yavaş yavaş kaybetmenize neden olan bir hastalığın kol gezdiği bir dünyaya davet ediyor ve kamerasını genç evli bir çifte çeviriyor. Hastalık aşklarının tüm hatıralarını silmeden önce bu iki kişi ilişkilerini bir arada tutmak için savaşıyor.

Filmin yönetmenliğini Morris from America filmine imza atan, antoloji dizisi Room 104’un bir bölümünü yöneten Chad Hartigan üstlenirken; filmin senaryosunu da Jamie Foxx’lu Project Power’ın senaristi olarak tanınan, Robert Pattinson’lı yeni Batman filminin senaristleri arasında yer alan Mattson Tomlin kaleme alıyor.

Konusuyla dikkat çeken film, 21 Şubat‘ta VOD platformlarında izleyici ile buluşacak, ayrıca pandeminin seyrine bağlı olarak bazı sinemalarda da vizyona girecek. Filmden yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Little Fish
2020
Little Fish
Dram / Romantik / Bilim-Kurgu101 dk

Yönetmen: Chad Hartigan
Bir pandeminin patlak verdiği ve insanların nedensiz bir şekilde hafıza kaybına uğradığı bir dünyada uyandığınızı hayal edin. Bu yeni evli çift Emma ve Jude’un aşık olduktan kısa bir süre sonra kendilerini içinde buldukları dünyadır. Çok geçmeden...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film