Giriş Kayıt

Fantastic Beasts 3 Filminde Johnny Depp'in Rolünü Mads Mikkelsen Devraldı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 26 Kasım 2020 15:45

311 

resim

Warner Bros.’un isteği doğrultusunda Fantastic Beasts 3 filminden ayrılan Johnny Depp’in rolünü Mads Mikkelsen’in devralacağı kesinleşti.

Sinemaseverleri Harry Potter’ın büyülü evrenine geri götüren Fantastic Beasts serisi, üçüncü filmle beyazperdedeki yolculuğunu sürdürecek. Ancak serinin üçüncü filminde oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik olacak. Serinin kötü karakteri olan Gellert Grindelwald’u canlandıran Johnny Depp, bundan sonra seride yer almayacak. Son dönemde oynadığı filmlerden ziyade 2017 yılında boşandığı Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelen Depp, bu ayın başında Warner Bros.’un isteği doğrultusunda Fantastic Beasts serisinden ayrıldığını açıkladı.

Bu ayrılık kararını, Johnny Depp’in kendisini “eşini döven biri” olarak nitelendiren The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybetmesi tetikledi. Mahkemenin Amber Heard’a şiddet uyguladığı yönündeki iddiaların doğru olduğuna karar vermesi, Depp’e yönelik -hâlihazırda zedelenmiş olan- algının değişmesine neden oldu.

resim

Johnn Depp’in filmden ayrılmasının ardından ortaya çıkan bilgiler Warner Bros.’un, Gellert Grindelwald rolünü devralması için son olarak Druk ile sinemaseverlerin karşısına çıkan Mads Mikkelsen ile görüştüğünü gösterdi. Yönetmen David Yates‘in rol için ilk tercihi olan Mikkelsen bu konu hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçındı. Ancak aradan geçen iki haftanın ardından nihayet resmi açıklama geldi. Warner Bros. Gellert Grindelwald rolünü Mads Mikkelsen’in devralacağını açıkladı.

Mikkelsen ile resmi olarak anlaşmaya varılması, prodüksiyonun sorunsuz olarak devam edebileceğini gösterdi. Zira filmin çekimlerine başlanmış durumda. Başrollerde yer alan Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol ve Ezra Miller gibi isimlerle devam eden çekimlerin sekteye uğramaması için Depp’in yerine bir an önce yeni bir oyuncuyla anlaşılması gerekiyordu. Mikkelsen’in oyuncu kadrosuna dâhil olmasıyla birlikte bu sorun aşılmış oldu.

Kasım 2021’de vizyona girmesi planlanan Fantastic Beasts 3, pandemi şartlarının da etkisiyle 15 Aralık 2022’ye ertelenmişti.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
2022
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Macera / Aile / Fantastik142 dk

Yönetmen: David Yates
Adından anlaşılacağı üzere film, Dumbledore’un saklı kalmış sırlarını gün yüzüne çıkartacağının sinyallerini veriyor. Bu yeni filmde Profesör Albus Dumbledore, giderek güçlenen karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ın büyücülük dünyasının...
6.2 (172,586 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film