Giriş Kayıt

Netflix’in America: The Motion Picture İsimli Animasyon Filminden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 05 Haziran 2021 09:42

423 

resim

Netflix’in Channing Tatum’lı America: The Motion Picture animasyon filminden ilk uzun soluklu fragman yayınlandı. Amerikan Devrimi’ni hicivsel bir bakış açısıyla ele alan komedi türündeki film, izleyici ile 30 Haziran’da buluşacak.

Netflix’ten, Amerikan Devrimi’ne hiciv dolu bir bakış açısı getiren komedi türündeki yeni animasyon filmi geliyor. Senaryosunu Wonder Woman’ın senaristi Dave Callahan’ın kaleme aldığı ve Archer’ın yapımcısı Matt Thompson’ın yönetmenliğini üstlendiği America: The Motion Picture, izleyicilere tarihî bir komedi sunacak. Filmin yapımcıları arasında ise, seslendirme kadrosunda da adı geçen Channing Tatum‘un yanı sıra, Reid Carolin, Phil Lord ve Christopher Miller yer alıyor.

Yetişkinlere yönelik animasyon filmden paylaşılan sinopsis ise şöyle; “Binlerce yıldır, Amerika Birleşik Devletleri’nin kökenleri, zamanın kumlarında kaybolmuş bir gizemle örtülmüştür. Bu ülkeyi kimin ne için kurduğunu sadece dinozorlar biliyordu, ta ki şimdiye dek. Amerika kökenlerinin inanılmaz ve tamamen gerçek hikâyesi insanlık tarihinde ilk kez, America: The Motion Picture’da ortaya çıkıyor –hayatta sadece bir defa ele geçecek olan kültürel fırsat yalnızca “Kurucu Baba’ların” istediği yollardan anlatılıyor.”

Channing Tatum’un George Washington’ı seslendireceği animasyon filminde King James’i Simon Pegg, Martha Dandridge’i Judy Greer, Paul Revere’i Bobby Moynihan ve Geronimo karakterini ise Raoul Trujillo seslendiriyor. Yayınlanan fragmanda “Amerika’nın Sevgilileri” olarak tanıtılan bu grubun diğer üyeleri arasında Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Will Forte, Killer Mike, Andy Samberg ve daha fazlası yer alıyor.

Yeni filmde, tarihî doğruluktan ziyade eleştiri ve hiciv ön planda olacak. Cloudy With a Chance of Meatballs, The LEGO Movie ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan The Mitchells vs. The Machines’in yapımcıları Phil Lord ve Christopher Miller’ın yapımcıları arasında bulunduğu America: The Motion Picture, 30 Haziran’da Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.


America: The Motion Picture
2021
America: The Motion Picture
Animasyon / Aksiyon / Macera98 dk

Yönetmen: Matt Thompson
Binlerce yıldır, Amerika Birleşik Devletleri’nin kökenleri, zamanın kumlarında kaybolmuş bir gizemle örtülmüştür. Bu ülkeyi kimin ne için kurduğunu sadece dinozorlar biliyordu, ta ki şimdiye dek. Amerika kökenlerinin inanılmaz ve tamamen gerçek hikâyesi...
5.6 (7,459 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film