Giriş Kayıt
Simon Pegg

Simon Pegg


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Simon Pegg, oyuncu, senarist, yapımcı.

2005 yılının Temmuz ayında Maureen Pegg ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Zombilerin Şafağı (2004), Sıkı Aynasızlar (2007), Görevimiz Tehlike 4 (2011), Görevimiz Tehlike 5 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: The Cast | Dr. Russel Fell | The Fresh Pegg
Web Sitesi: |
9.1 (82 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu 8.2 2,784
2023 Oyuncu    

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm
2023 Aksiyon Oyuncu 7.7 244,672
2023 Animasyon Oyuncu 7.0 176
2023 Aksiyon Oyuncu 9.3 2,021
2022 Dram Oyuncu 7.0 4,968
2022 Animasyon Oyuncu 6.4 29,037
2022 Animasyon Oyuncu 4.7 6,738
2022 Animasyon Oyuncu 6.9 10,688
2021 Animasyon Oyuncu 5.6 7,390
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 6,038
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 14,920
2020 Dram Oyuncu 5.6 19,110
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289
2019 Dram Oyuncu 5.1 1,216

Siyah Kristal: Direniş Çağı
2019 Macera Oyuncu 8.4 27,083
2019 Belgesel Oyuncu 7.6 305
2019 Belgesel Oyuncu 8.1 1,704
2019 Aksiyon Oyuncu 8.7 645,835
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.3 16,277

Mission: Impossible - Yansımalar
2018 Aksiyon Oyuncu 7.7 377,465
2018 Suç Oyuncu 5.3 25,300

Başlat
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 484,699

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Oyuncu 5.5 112,836
2016 Belgesel Oyuncu 7.6 4,891

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Oyuncu
Senarist
7.0 258,191
2016 Tarihi Oyuncu 6.8 235

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 74,663

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu
7.8 972,605

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 410,289
2015 Komedi Oyuncu 6.0 47,993
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 56,373

Öldürmenin 3 Yolu
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 24,177

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 61,434
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 953
2014 Belgesel Oyuncu 6.4 1,364
2014 Komedi Oyuncu
6.2 19,956
2014 Macera Oyuncu 6.9 50,459
2013 Suç Oyuncu 7.4 7,694

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.9 297,874

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 496,722

Cadının Süpürgesi
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 4,697
2012 Kısa Metraj 7.1 444

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 1,608

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Oyuncu 6.5 224,453
2012 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 15,194

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 527,822
2011 Belgesel Oyuncu 8.1 197
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,227

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 242,924
2011 Macera Senarist
Oyuncu
6.9 265,822
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 925

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Oyuncu 6.3 166,153
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 3,048
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,953
2010 Komedi Oyuncu 6.1 21,329
2010 Macera Oyuncu 7.4 2,941
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,366

Halk George Lucas'a Karşı
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 4,870
2009 Komedi Oyuncu 8.1 1,898

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 263,735
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,157

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 619,801
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,820

Dost Kazığı
2008 Biyografi Oyuncu 6.4 70,867

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu
5.5 49,206

Koş Şişko Koş
2007 Komedi Senarist
Oyuncu
6.5 69,820
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 56,519

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.8 534,626

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 191,029
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,155

İyi Geceler
2007 Komedi Oyuncu 5.7 8,743

Kocaman Bir Hiç
2006 Komedi Oyuncu 6.7 31,810

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 390,204
2006 Animasyon Senarist
Oyuncu
5.9 6,940
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Oyuncu 6.2 100,687

Kıyamet Kasabası
2005 Komedi Oyuncu 6.1 5,910
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 1,721
2005 Komedi Oyuncu 8.4 2,943
2004 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
7.4 687
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,045

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Oyuncu
Senarist
7.9 592,941
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,396
2003 Suç Oyuncu 6.4 6,385

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Oyuncu 7.3 39,628
2002 Komedi Oyuncu 8.7 126,481
2002 Komedi Oyuncu
Senarist
7.9 4,068
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,191

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.4 524,833

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.3 7,155

Cennet Oteli
1999 Komedi Oyuncu 6.1 10,555
1999 Dram Oyuncu 6.1 1,472
1999 Komedi Oyuncu
Müzik
7.0 450
1999 Komedi Senarist
Oyuncu
8.5 57,575
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,378
1996 News Oyuncu 3.2 919
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,909
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1991 News Oyuncu 7.0 335
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
1952 News Oyuncu 4.6 2,449
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024