Giriş Kayıt
Olivia Munn

Olivia Munn


Oyuncu

Olivia Munn, oyuncu.

Striptiz Kulübü (2012), Bizi Kötüden Koru (2014), Çılgın Ofis Partisi (2016), Love Wedding Repeat (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa Munn
Web Sitesi: |
9.3 (43 Oy)
  • Currently 185.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.3 953
2021 Animasyon Oyuncu 7.8 8,718
2021 Dram Oyuncu 5.9 1,389
2021 Suç Oyuncu 4.5 197
2021 Animasyon Oyuncu 5.6 7,390
2021 Animasyon Oyuncu 8.6 221
2020 Komedi Oyuncu 5.6 22,200
2019 Komedi Oyuncu 4.8 8,539
2019 Dram Oyuncu 6.8 5,092
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 143,193

Ocean's 8
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 241,448

Lego Ninjago Filmi
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 29,854

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Oyuncu 5.9 88,119
2016 Tarihi Oyuncu 6.8 235
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 460,336
2016 Komedi Oyuncu 4.7 75,421
2016 Oyuncu 6.4 2,248
2016 Komedi Oyuncu 6.0 6,700
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 62,967
2015 Animasyon Oyuncu 6.5 637
2015 Müzik Oyuncu 7.2 3,880

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 76,765
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,032

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Oyuncu 6.2 85,583
2013 Reality-TV Oyuncu 7.6 1,558
2012 Komedi Oyuncu 4.4 1,752

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Oyuncu 6.1 147,052

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 124,397
2012 Macera Oyuncu 5.0 8,866
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 979

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Oyuncu 5.0 21,200
2011 Komedi Oyuncu 7.8 245,030
2010 Komedi Oyuncu 6.5 2,570
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,953
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,366

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 172,009

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 867,135
2010 Komedi Oyuncu 5.9 151
2010 Oyuncu 5.3 483
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,820
2009 Komedi Oyuncu 6.4 15,496

Tımarhane
2008 Korku Oyuncu 5.0 4,846

Uslu Dur
2007 Aksiyon Oyuncu 6.1 47,177
2007 Komedi Oyuncu 7.6 25,121
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,485
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,581
1996 News Oyuncu 3.3 4,268
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1996 News Oyuncu 3.2 919
1994 News Oyuncu 3.2 955
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,300
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
1952 News Oyuncu 4.6 2,449
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024