Giriş Kayıt
Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II (36)


Oyuncu

Yahya Abdul-Mateen II, 15 Temmuz 1986 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

The Matrix Resurrections (2021), Watchmen (2019), Ambulans (2022), Şeker Adamın Laneti (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1986
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.91 m
7.1 (8 Oy)
  • Currently 142.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aquaman ve Kayıp Krallık
2023 Aksiyon Oyuncu    

Ambulans
2022 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 76,444
2021 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 218,479

Şeker Adamın Laneti
2021 35 Korku Oyuncu 5.9 67,402
2020 34 Dram Oyuncu 6.0 3,959

Şikago Yedilisi'nin Yargılanması
2020 34 Dram Oyuncu 7.7 180,007
2019 33 Dram Oyuncu 5.5 713
2019 Aksiyon Oyuncu 8.2 122,296

Biz
2019 33 Korku Oyuncu 6.8 305,574
2019 Komedi Oyuncu 7.7 594
2018 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 479,959
2018 32 Komedi Oyuncu 5.5 2,454
2018 32 Dram Oyuncu 6.4 2,370
2017 31 Dram Oyuncu 6.8 11,168

Muhteşem Showman
2017 31 Biyografi Oyuncu 7.5 286,368

Sahil Güvenlik
2017 31 Aksiyon Oyuncu 5.5 189,851
2016 Dram Oyuncu 8.2 22,859
2011 Dram Oyuncu 8.8 554,915
1952 News Oyuncu 4.6 2,254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023