Giriş Kayıt

Liam Neeson, The Ice Road Devam Filmiyle Geri Dönüyor


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Mayıs 2023 11:37

272 

resim

Liam Neeson, 2021 yapımı aksiyon - gerilim filmi "The Ice Road"un devam halkası olan "Ice Road 2: Road to the Sky" filmi için geri dönüyor.

Devam filminde lokasyon Kanada'nın Kuzey'i değil, Nepal olacak ve Neeson, merhum ağabeyinin son arzusunu yerine getirerek küllerini Everest Dağı'na serpmek için Nepal'e giden buzlu yol tır sürücüsü Mike McCann olarak geri dönecek.

Filmin konusu kısaca şöyle özetleniyor: Mike ve ona yardımcı olan dağ rehberi, meşhur Road to the Sky'ın 12.000 fitlik ölümcül arazisini kateden dolu bir tur otobüsündeyken bir grup Nepalli paralı askerle karşılaşır. Kısa süre içinde sadece kendilerinni ve bir otobüs dolusu masum yolcuyu kurtarmak için değil, aynı yerel köylülerin anavatanını kurtarmak için de savaşmak zorunda kalırlar.

Orijinal film ve devam filmi, uzun metrajlı film yapımcılığına on yıllık bir aradan sonra geri dönen yazar-yönetmen Jonathan Hensleigh'nin imzasını taşıyor. Hensleigh, "Die Hard with a Vengeance", "Jumanji", "The Saint", "Armageddon" ve "Next" gibi filmlerin senaryolarını kaleme aldı ve ilk yönetmenlik denemesini Thomas Jane liderliğindeki “The Punisher”da yaptı.

Code Entertainment, ShivHans Pictures ve Envision Media'nın yapımcılığını üstlendiği devam filminin çekimleri 2024yılın ilk aylarında başlayacak.

Ice Road 2: Road to the Sky
Ice Road 2: Road to the Sky
Aksiyon

Yönetmen: Jonathan Hensleigh
Mike ve ona yardımcı olan dağ rehberi, meşhur Road to the Sky'ın 12.000 fitlik ölümcül arazisini kateden dolu bir tur otobüsündeyken bir grup Nepalli paralı askerle karşılaşır. Kısa süre içinde sadece kendilerini ve bir otobüs dolusu masum yolcuyu kurtarmak...


The Ice Road
2021
The Ice Road
Aksiyon / Macera / Dram109 dk

Yönetmen: Jonathan Hensleigh
Bir karayolu nakliye şirketinin sahibi olan Goldenrod, tehlikeli bir görevde kendisine etmesi için sürücü Mike ile anlaşır. Kanada’nun kuzey bölgesinde bir elmas madeni çökmüştür ve insanlar büyük bir tehdit altında kendilerine yardım gelmesini bekler....
5.6 (48,329 Oy)

Kaynak: Beyazperde


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film