Giriş Kayıt
Laurence Fishburne

Laurence Fishburne (61)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Laurence John Fishburne III, 30 Temmuz 1961 Augusta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Hajna O. Moss ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2002 yılının Eylül ayında Gina Torres ile evlendi. 16 yılın ardından 2018 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Matrix (1999), Gizemli Nehir (2003), Uzay Yolcuları (2016), John Wick 3: Parabellum (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laurence John Fishburne III
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1961
Doğum Yeri: Augusta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Larry Fishbourne | Larry Fishburme | Laurence Fish
Takma İsmi: Larry
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
8.9 (80 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 61 Gizem Oyuncu 6.1 24,474

İyilik ve Kötülük Okulu
2022 61 Aksiyon Oyuncu 5.8 28,426
2022 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
8.8 21
2022 61 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,617
2021 60 Aksiyon Oyuncu 5.6 42,677
2021 60 Aksiyon Oyuncu 3.9 423
2020 59 Belgesel Oyuncu 7.3 39
2020 Dram Oyuncu 6.1 236
2019 58 Komedi Oyuncu 6.5 22,756
2019 58 Suç Oyuncu 5.4 8,815

John Wick 3: Parabellum
2019 58 Aksiyon Oyuncu 7.4 351,631
2019 Komedi Yapımcı    

Kaçakçı
2018 57 Suç Oyuncu 7.0 140,305
2018 Belgesel Oyuncu 7.8 322
2018 57 Gerilim Oyuncu 5.1 274

Ant-Man ve Wasp
2018 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 408,898
2018 Komedi Yapımcı 6.5 5,937

Sıkı Dostlar
2017 56 Komedi Oyuncu 6.9 26,395
2017 56 Aksiyon Oyuncu 7.4 440,142
2017 Dram Oyuncu 6.7 301

Uzay Yolcuları
2016 55 Macera Oyuncu 7.0 412,579
2016 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.4 361

Kökler
2016 Dram Oyuncu 7.9 8,107

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 55 Aksiyon Oyuncu 6.4 704,574

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 55 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 561
2016 55 Gerilim Oyuncu 6.1 8,533
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 694
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.3 24,017

Sinyal
2014 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 66,770
2014 53 Belgesel Oyuncu 7.5 2,986

Zor Biraderler
2014 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 116,597
2014 53 Belgesel Oyuncu 7.1 1,492
2014 53 Komedi Oyuncu 7.4 18,972

Cesur Zebra
2013 52 Animasyon Oyuncu 5.7 6,237

Çelik Adam
2013 52 Aksiyon Oyuncu 7.1 777,239

Koloni
2013 52 Aksiyon Oyuncu 5.3 45,913
2013 Suç Oyuncu 8.5 258,126
2011 50 Dram Oyuncu 6.9 551

Salgın
2011 50 Dram Oyuncu 6.8 306,311
2011 50 Dram Oyuncu 7.8 570
2010 49 Belgesel Oyuncu
6.4 153
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275

Av
2010 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 234,561
2010 49 Oyuncu 7.1 201
2010 49 Belgesel Oyuncu
7.5 391
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 4,917

Zırhlı Kuvvetler
2009 48 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,136
2009 48 Belgesel Oyuncu 5.7 35
2008 47 Dram Oyuncu 6.6 171
2008 47 Suç Oyuncu 5.7 3,745
2008 47 Biyografi Oyuncu 6.8 255,536

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 46 Aksiyon Oyuncu 5.6 268,673

Bobby Z
2007 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,940

Ninja Kaplumbağalar
2007 46 Animasyon Oyuncu 6.2 65,620
2006 45 Dram Oyuncu 7.0 42,272
2006 45 Belgesel Oyuncu 6.5 419

Görevimiz Tehlike 3
2006 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 361,519

Beş Parmak
2006 45 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 8,188

Sözcüklerin Gücü
2006 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 20,548
2005 44 Komedi Oyuncu 7.5 229,614
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2005 Müzik Oyuncu 7.1 172

Baskın
2005 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 79,781
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 525

Küller Ve Kar
2005 44 Belgesel Oyuncu 8.1 4,233
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,187
2004 43 Belgesel Oyuncu 7.5 3,642
2004 43 Belgesel Oyuncu 7.7 461

Matrix Revolutions
2003 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 518,301

Gizemli Nehir
2003 42 Suç Oyuncu 7.9 461,579

Matrix Reloaded
2003 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 600,315
2003 42 Belgesel Oyuncu 7.4 908
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 3,810
2003 42 Belgesel Oyuncu 4.5 225

Hız Çetesi
2003 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 13,638
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,699
2001 Belgesel Oyuncu
7.4 4,082
2001 40 Animasyon Oyuncu 6.3 36,857

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 84,916
2000 39 Belgesel Oyuncu 7.4 2,306
2000 39 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.2 778

Matrix
1999 38 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,925,056
1998 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 2,101

Ufuk Faciası
1997 36 Korku Oyuncu 6.6 184,489

Gangsterler Diyarı
1997 36 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.3 11,763
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459
1997 36 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.1 1,297

Kaçaklar
1996 35 Aksiyon Oyuncu 5.4 9,261
1995 34 Dram Oyuncu 6.9 9,826

Kahraman Pilotlar
1995 34 Dram Oyuncu 7.1 6,583

Gizli Gerçek
1995 34 Suç Oyuncu 6.4 27,689
1995 34 Dram Oyuncu 6.5 20,538

Kötü Dostlar
1995 34 Suç Oyuncu 5.4 3,214
1994 News Oyuncu 3.2 907
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,929

Masum Hamleler
1993 32 Biyografi Oyuncu 7.4 40,801

Bunun Aşkla Ne İlgisi Var
1993 32 Biyografi Oyuncu 7.3 21,880
1992 News Oyuncu 4.3 380
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688

Gizli Görev
1992 31 Aksiyon Oyuncu 6.9 12,416

Artık Çocuk Değiller
1991 30 Suç Oyuncu 7.8 143,451
1991 30 Belgesel Oyuncu 8.1 21,986
1991 30 Dram Oyuncu 6.4 7,846
1990 Belgesel Oyuncu 9.1 16,910

Dostluk Yemini
1990 29 Dram Oyuncu 6.5 5,809
1990 29 Suç Oyuncu 6.9 38,423

Kızıl Ateş
1988 27 Aksiyon Oyuncu 6.1 72,326
1988 27 Komedi Oyuncu 6.1 7,586
1987 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,045

Taş Mezarlar
1987 26 Dram Oyuncu 6.4 5,785

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,921
1986 Aile Oyuncu 8.1 4,693
1986 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,056
1986 25 Suç Oyuncu 5.7 4,967

Mor Yıllar
1985 24 Dram Oyuncu 7.7 88,669

Gangsterler Kulübü
1984 23 Suç Oyuncu 6.5 18,497

Siyam Balığı
1983 22 Dram Oyuncu 7.1 35,350
1982 21 Aksiyon Oyuncu 5.9 16,648
1981 News Oyuncu 3.5 2,553
1980 19 Komedi Oyuncu 5.9 496
1980 Biyografi Oyuncu 6.7 338

Kıyamet
1979 18 Dram Oyuncu 8.5 672,662
1979 18 Komedi Oyuncu 6.1 820
1975 14 Dram Oyuncu 6.8 908
1968 Dram Oyuncu 6.9 2,489
- Dram Oyuncu    
- Bilim-Kurgu Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023