Giriş Kayıt

Kristen Stewart'lı Charlie's Angels Filminden Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 12 Ekim 2019 11:12

450 

resim

Elizabeth Banks’in yönettiği; Kristen Stewart, Ella Balinska ve Naomi Scott’ın melekleri canlandırdığı Charlie’s Angels’tan yeni fragman yayınlandı.

1970’lerde yayınlanan dizisiyle tüm dünyada tanınırlık kazanan, 2000’lerin başında Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu’nun melekleri canlandırdığı iki filmle beyazperdeye de uyarlanan Charlie’s Angels serisi yıllar sonra sinemalara geri dönüyor.

Önümüzdeki ay izleyici karşısına çıkacak Charlie’s Angels filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Sony Pictures, filmden yeni bir fragman yayınladı.

Oyuncu kimliğiyle tanıdığımız Elizabeth Banks’in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde melekleri son yıllarda dikkat çekici filmlerde rol alan Kristen Stewart, Aladdin yeniden çevriminde Jasmine’ hayat vererek dikkatleri üzerine çeken Naomi Scott ve Charlie’s Angels’ta bugüne kadarki en dikkat çekici rolünü üstlenen Ella Balinska canlandırıyor. Kristen Stewart, olacakları önceden sezme konusunda usta olan Sabina Wilson’ı; Ella Balinska, eski MI6 çalışanı Jane Kano’yu, Naomi Scott ise grubun beyni olan, MIT’de eğitim almış bilim insanı Elena Houghlin’i canlandırıyor.

resim

Filmin oyuncu kadrosunda Stewart, Scott ve Balinska’ya Noah Centineo, Sam Claflin, Jonathan Tucker, Djimon Hounsou ve usta oyuncu Patrick Stewart eşlik ediyor.

Bu yeni versiyonda, meleklerin bağlı bulunduğu servisin dünya genelinde farklı şubeleri olacak. Film gişede istenen başarıyı yakaladığı takdirde, devam filmlerinde bu farklı şubeleri görme şansına erişeceğiz. Öte yandan filmin bazı sahnelerinin İstanbul’da geçtiğini belirtmek gerek. Bu bağlamda filmin İstanbul’u ne şekilde yansıtacağı merak konusu.

22 Kasım’da vizyona girecek filmden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Charlie's Angels
2019
Charlie's Angels
Aksiyon / Macera / Komedi118 dk

Yönetmen: Elizabeth Banks
Onlar çok güzeller, çok akıllılar ve Charlie için çalışmaktalar. 70'li yılların büyük başarı elde etmiş dizisi yenilenmiş olarak karşımızda. Knax teknoloji şirketi sahibi milyarder Eric Knax kendi ofisinden kaçırılır. Onu kaçıran rakip firma elemenları,...
5.0 (80,285 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film