Giriş Kayıt
Patrick Stewart

Patrick Stewart


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Patrick Stewart, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1966 yılının Mart ayında Sheila Falconer ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.2000 yılının Ağustos ayında Wendy Neuss ile evlendi. 2013 yılının Eylül ayında Sunny Ozell ile evlendi.

Logan (2017), X-Men (2000), X-Men 2 (2003), X-Men: Son Direniş (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sir Patrick Stewart
9.1 (35 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    

Neandertallerin Sırları
2024 Belgesel Oyuncu 5.8 16

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Oyuncu 6.9 480,546
2021 Oyuncu 5.9 28
2020 Oyuncu 7.5 13
2020 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.5 95,013
2020 Animasyon Oyuncu 5.7 2,133

Charlie'nin Melekleri
2019 Aksiyon Oyuncu 5.0 79,914

Kral Olacak Çocuk
2019 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,768
2019 Dram Oyuncu 6.0 2,297
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,674
2017 Komedi Oyuncu 5.2 2,689

Emoji Filmi
2017 Animasyon Oyuncu 3.4 71,305
2017 Fantastik Oyuncu 5.3 2,908
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 834,152

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 Animasyon Oyuncu 4.4 1,353
2016 Dram Oyuncu 7.8 362
2016 Oyuncu 7.2 406
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,007

Dehşet Odası
2015 Suç Oyuncu 7.0 139,657
2015 Macera Oyuncu 8.4 306
2015 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.4 4,532

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Oyuncu 6.3 234,550
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 858

Noel Arifesi
2015 Komedi Oyuncu 5.0 2,845
2014 Belgesel Oyuncu 5.5 605
2014 Belgesel Oyuncu
7.0 1,355

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 Komedi Oyuncu 6.1 198,874

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 746,732
2014 Komedi Oyuncu 6.7 2,585

Sinbad: Beşinci Seyahat
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,471

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Oyuncu 5.0 6,273
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 493,237

Filleri Avlamak
2013 Komedi Oyuncu 6.3 1,175

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 6.9 658,887

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Oyuncu 6.5 225,470

Afrika Kedileri
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 6,741
2011 Belgesel Oyuncu
6.8 3,077

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 59,782
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 732
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,024
2010 Macera Oyuncu 7.7 57
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,380
2010 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,600
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,101
2010 Komedi Oyuncu 6.3 37
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 8
2009 Dram Oyuncu 8.1 3,805
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 286
2009 Belgesel Oyuncu
7.8 334

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 531,928

Yeryüzü
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 14,748

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Oyuncu 6.2 69,346
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,233
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 338

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 541,929
2006 Aksiyon Oyuncu 6.5 838
2006 Aksiyon Oyuncu 8.9 13,107

Bambi 2
2006 Animasyon Oyuncu 6.1 12,058
2006 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 890

Karlar Kraliçesi
2005 Aile Oyuncu 5.9 439

Cesur Civciv
2005 Animasyon Oyuncu 5.7 101,072
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,187
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,062
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 2,333

Figüran
2005 Komedi Oyuncu 8.3 60,476
2005 Dram Oyuncu 6.1 3,529
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 136,575

Ejderlerin Dünyası
2004 Fantastik Oyuncu 6.5 1,146
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 951

Buhar Çocuk
2004 Animasyon Oyuncu 6.8 18,750
2004 Fantastik Oyuncu 5.1 1,860
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 2,396

X-Men 2
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 577,431

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 84,043
2002 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.3 753
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,345

Dahi Çocuk
2001 Animasyon Oyuncu 6.1 38,114
2000 Aksiyon Oyuncu 7.3 648,095

Hayvan Çiftliği
1999 Komedi Oyuncu 6.0 6,494
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 10,925
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,394

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,181

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.4 79,584

Mısır Prensi
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 146,820
1998 Dram Oyuncu 6.8 2,662
1998 Belgesel Oyuncu 7.2 70
1998 Belgesel Oyuncu 7.2 177
1998 Suç Oyuncu 5.8 438
1998 Macera Oyuncu 6.4 4,180
1998 News Oyuncu 3.0 2,414

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Oyuncu 6.7 107,443
1997 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,793
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,494

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Oyuncu 7.6 132,259
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,233
1995 Dram Oyuncu 5.5 793
1995 Komedi Oyuncu 6.8 6,777
1995 Tarihi Oyuncu 8.5 548

Masallar Prensi
1994 Animasyon Oyuncu 6.1 25,607

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Oyuncu 6.6 87,159
1994 News Oyuncu 3.2 962
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,997
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Oyuncu 6.7 137,166

Silahların Günü
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,809
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,010
1993 Belgesel Oyuncu 7.1 102
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947
1992 Belgesel Oyuncu 8.2 723
1991 Aile Oyuncu 8.8 16

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Oyuncu 6.7 34,483
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Dram Oyuncu 7.8 74

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 437,065
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,322

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
8.7 136,680
1986 Biyografi Oyuncu 7.1 7,096

Yaşam Savaşı: Uzay Vampirleri
1985 Korku Oyuncu 6.1 29,567

Doktor ve Şeytanlar
1985 Korku Oyuncu 6.1 1,400
1985 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,100
1985 Macera Oyuncu 4.8 1,554

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Oyuncu 6.3 180,345

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 183,077
1982 Macera Oyuncu 7.7 8,841
1981 News Oyuncu 3.6 2,776

Krallar Savaşıyor
1981 Macera Oyuncu 7.3 67,347
1980 Dram Oyuncu 7.4 5,274
1980 Dram Oyuncu 8.0 665

Ben Claudius
1976 Dram Oyuncu 8.8 19,432
1975 Dram Oyuncu 6.4 365
1975 Aksiyon Oyuncu 6.2 867
1974 Dram Oyuncu 8.1 669
1964 Belgesel Oyuncu 8.6 1,149
1960 Dram Oyuncu 5.6 6,033
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film