Giriş Kayıt
Naomi Scott

Naomi Scott (26)


Oyuncu

Naomi Scott, 06 Mayıs 1993 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Jordan Spence ile evlendi.

Aladdin (2019), Power Rangers (2017), Limonata Ağzı (2011), Terra Nova (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mayıs 1993
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.67 m
9.0 (18 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charlie'nin Melekleri
2019 26 Aksiyon Oyuncu    
2019 26 Macera Oyuncu 7.3 98,727
2017 24 Aksiyon Oyuncu 6.0 93,993
2015 22 Biyografi Oyuncu 6.9 32,602
2013 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 85

Limonata Ağzı
2011 18 Aile Oyuncu 6.9 12,539
2011 Macera Oyuncu 6.8 77,155
2006 Suç Oyuncu 8.0 9,262
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019