Giriş Kayıt
Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Jesse Eisenberg, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Sosyal Ağ (2010), Sihirbazlar Çetesi (2013), Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016), Zombi Ülkesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jesse Adam Eisenberg
8.2 (106 Oy)
  • Currently 164.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 45
2023 Dram Oyuncu 5.1 615

Dünyayı Kurtardığında
2022 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 3,184
2022 Dram Oyuncu 7.7 10,460
2021 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.9 1,461
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819
2020 Biyografi Oyuncu 6.5 8,825

Savunma Sanatı
2019 Komedi Oyuncu 6.6 40,584

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 199,635
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.9 72,462

Kod Adı: Hummingbird
2018 Gerilim Oyuncu 6.2 14,400
2018 Belgesel Yapımcı 7.5 722

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 475,899
2016 Komedi Oyuncu 6.6 80,876

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 317,590

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 748,593

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 580

Sessiz Çığlık
2015 Dram Oyuncu 6.6 14,115
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 95,469

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu 7.2 32,406
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 99,361
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,925

Gece Planı
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 16,607

Öteki
2013 Komedi Oyuncu 6.5 52,821

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.2 701,867
2013 Komedi Oyuncu 3.7 819

Roma'ya Sevgilerle
2012 Komedi Oyuncu 6.3 90,594
2012 Komedi Oyuncu 5.6 2,298
2012 Belgesel Oyuncu 4.2 256

Ne Duruyorsun?
2012 Komedi Oyuncu 5.5 7,591

Kızım İçin
2012 Dram 6.0 2,292
2011 Oyuncu 5.3 447
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 246,009
2011 Oyuncu 6.3 1,638
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 225

Çaylak Soyguncular
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 106,256
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,888

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 752,072
2010 Dram Oyuncu 3.4 2,302
2010 Biyografi Oyuncu 5.9 5,243

Zombi Ülkesi
2009 Macera Oyuncu 7.6 615,874
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 539
2009 Komedi Oyuncu 8.5 475,963
2009 Komedi Oyuncu 6.3 17,052

Yaz Aşkı
2009 Komedi Oyuncu 6.8 167,788
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,776

Av Partisi
2007 Macera Oyuncu 6.8 25,947
2007 Dram Oyuncu 4.4 302
2007 Komedi Oyuncu 6.0 968

Hayat Dersi
2007 Dram Oyuncu 6.5 5,259

Mürekkep Balığı Ve Balina
2005 Komedi Oyuncu 7.3 89,663
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439

Lanet
2005 Komedi Oyuncu 5.0 34,787

Köy
2004 Dram Oyuncu 6.6 275,874
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,278

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Oyuncu 6.8 17,877

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Oyuncu 6.9 17,807
2001 Aksiyon Oyuncu 4.4 632
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 243
1994 News Oyuncu 3.2 949
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,228
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435

Adalet Birliği: Bölüm 2
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024