Giriş Kayıt

Jason Segel, Dakota Johnson ve Casey Affleck’li Our Friend Filminden Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 25 Kasım 2020 15:03

545 

resim

Jason Segel, Dakota Johnson ve Casey Affleck’in başrollerinde yer aldığı Our Friend filminden fragman yayınlandı.

Başrollerinde Jason Segel, Dakota Johnson, Casey Affleck gibi isimlerin yer aldığı Gabriela Cowperthwaite imzalı Our Friend filminden fragman yayınlandı. Film dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali‘nde (TIFF) gerçekleştirmişti. Our Friend’in önümüzdeki yıl VOD platformlarında yayınlanması ve aynı anda vizyona girmesi bekleniyor.

Film, kanser teşhisi konan bir çift ve onların en yakın arkadaşı arasındaki ilişkiyi konu alıyor. Casey Affleck’in canlandırdığı Matt ve Dakota Johnson’ın canlandırdığı Nicole, küçük iki çocuğuyla beraber yaşayan bir çifttir. Nicole’e konan kanser teşhisi ise çiftin hayatını olumsuz bir şekilde etkilemeye başlar. Çiftin arkadaşı olan ve Jason Segel’in canlandırdığı Dane ise onlara taşınmayı teklif eder. Çocuklarla ilgilenmek, yemek hazırlamak gibi ev işlerini üstlenerek çiftin yüklerini biraz olsun hafifletmek ister. Geçici bir süre çiftin yanına taşınan Dane, diğer iş ve sorumluluklarını bırakarak çiftle kalmaya devam eder.

resim

Dünya prömiyerini 6 Eylül 2019 tarihinde Toronto’da gerçekleştiren film önümüzdeki yılın ilk ayında izleyici ile hem salonlarda hem dijital platformlarda buluşacak. Filmin dağıtımını Roadside Attractions ve Gravitas Ventures yapıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Gabriela Cowperthwaite oturuyor. Cowperthwaite, katil balina türünün avlanması meselesini mercek altına alan 2013 yapımı Blackfish belgeseli ile dikkatleri üstüne çekmişti. Blackfish BAFTA’da En İyi Belgesel adaylığı elde etmişti. Senaryosunu ise The Dynamiter, American Woman, Run All Night gibi filmlerin senaryolarını yazan Brad Ingelsby kaleme aldı. Filmin yapımcıları arasında Rebecca Feuer, Michael Heimler, Ben Stillman gibi isimlerin yanında uygulayıcı yapımcı olarak Ridley Scott da yer alıyor.

Our Friend filminden yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.


Our Friend
2019
Our Friend
Dram124 dk

Yönetmen: Gabriela Cowperthwaite
Nicole’ün yaşamak için sadece altı ayı kalmıştır. Hastalığı nedeniyle karısının öleceğini öğrenen Matthew, büyük bir yıkıma uğrar. Onları bu zorlu dönemlerinde yalnız bırakmak istemeyen Matthew’ın en yakın arkadaşı, destek olabilmek için...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film