Giriş Kayıt

Daisy Ridley ve Tom Holland’lı Chaos Walking Filminden İlk Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 20 Kasım 2020 23:35

981 

resim

Daisy Ridley ve Tom Holland’ın başrollerinde yer aldığı, Doug Liman imzalı bilimkurgu filmi Chaos Walking’den ilk fragman yayınlandı. Chaos Walking, önümüzdeki yıl izleyici ile buluşacak.

Yeni Star Wars üçlemesiyle adını geniş kitlelere duyuran Daisy Ridley ve Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man’i Tom Holland‘ı bir araya getiren bilimkurgu filmi Chaos Walking, nihayet sinemaseverlerle buluşmaya hazır görünüyor.

Prodüksiyon çalışmalarına 2017 yılında başlanan filmin 1 Mart 2019’da vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak 2018’in başlarında filmin yeniden çekimleri yüzünden vizyon tarihinin ertelendiği açıklanmış; bu duruma Daisy Ridley ve Tom Holland’ın yoğun çalışma programları da eklenince, filmin vizyon tarihi belirsiz bir hâl almıştı. Çekimleri geç de olsa tamamlanan film, önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak. 21 Ocak 2021’de vizyona girmesi planlanan Chaos Walking için tanıtım çalışmalarına başlayan Lionsgate, merakla beklenen filmden ilk fragmanı yayınladı.

resim

A Monster Calls filminin senaristi Patrick Ness‘in The Knife of Never Letting Go adlı genç yetişkin romanından uyarlanan Chaos Walking‘in yönetmen koltuğunda The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith, Jumper, Edge of Tomorrow gibi filmlerle tanınan Doug Liman oturuyor. Ness’in 2008 tarihli romanı, Türkiye’de Umut Bıçağı adıyla yayımlanmıştı.

The Hunger Games, Divergent ve The Maze Runner gibi bilimkurgu türüne yakın duran genç yetişkin romanlarının izinden giden Chaos Walking, insanların birbirlerinin düşüncelerini duyabildiği bir dünyada yaşayan Todd ve Viola’nın maceralarını konu alıyor. Bu dünyada büyük bir felaketin tüm kadınları yok ettiği öğretilerek büyütülen Todd, bir gün Viola ile karşılaşınca sadece gördüğü ilk kadınla değil, düşüncelerini duyamadığı ilk insanla da tanışmış oluyor. Bu karşılaşma Todd ve Viola’yı dünyaları hakkında birçok gerçeği öğrenecekleri bir maceranın içerisine sürüklüyor.

Oyuncu kadrosunda Daisy Ridley ve Tom Holland’a Cynthia Erivo, Mads Mikkelsen, Ray McKinnon, Nick Jonas, David Oyelowo, Demián Bichir gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin 22 Ocak 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak yayınlanan fragmanda spesifik bir tarih belirtilmeyip “yakında” yazması beklendiği gibi filmin ileri bir tarihe erteleneceğini gösteriyor.


Chaos Walking
2021
Chaos Walking
Aksiyon / Macera / Fantastik109 dk

Yönetmen: Doug Liman
Patrick Ness'in Chaos Walking roman serisinin 2008'de yayımlanan ilk kitabı The Knife of Never Letting Go'dan uyarlanan Chaos Walking, kadınların tamamının öldüğü, erkeklerin ise birbirilerinin düşüncelerini Gürültü (Noise) adı verilen bir şekilde duyup...
5.7 (56,772 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film