Giriş Kayıt

Jane Campion’ın The Power of the Dog İsimli Yeni Filminden İlk Tanıtım Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 27 Ağustos 2021 10:04

245 

resim

Jane Campion’ın dünya prömiyerini 78. Venedik Film Festivali’nde yapacak olan The Power of the Dog isimli yeni filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Film, izleyici ile 1 Aralık’ta Netflix’te buluşacak.

74. Cannes Film Festivali’nin programı geçtiğimiz günlerde açıklanırken; Cannes pandemi nedeniyle verilen bir yıllık aranın ardından son yılların en etkileyici film seçkilerinden biriyle geri döndü ancak bu filmlerin arasında daima Jane Campion‘ın merakla beklenen yeni uzun metrajlısı The Power of the Dog filmini arayan gözlerimiz aradığını bir türlü bulamadı ve bu sebeple hepimizin sahip olduğu beklentiler yıkıldı.

Julia Ducournau’nun bu yılki başarısına dek Altın Palmiye kazanan tek kadın yönetmen olan ve daha önce pek çok filmini Cannes’da sinemaseverlerin beğenisine sunan Campion’ın Netflix çatısı altında hayata geçirdiği yeni filmi, festivalin pandemi şartlarında geçirdiği zor döneme rağmen Netflix yapımlarını Ana Yarışma’ya almama kararında ısrarcı olması sebebiyle festivale gidemedi. Sonuç olarak The Power of the Dog’un prömiyeri sonbahar aylarına, bir diğer önemli festivale yani 1-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 78. Venedik Film Festivali‘nde yapacak.

Film için meraklı bekleyişimiz sürerken, Jane Campion’ın 2009 yılı yapımı Bright Star’ından sonra neredeyse 12 yıllık bir aradan sonra geri dönmesini sağlayacak olan yeni görselleri paylaşılan The Power of the Dog’dan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

The Piano, The Portrait of a Lady, Holy Smoke!, An Angel at My Table gibi mükemmel filmleri sinema dünyasına kazandıran usta yönetmen Jane Campion’ın yeni filminin başrollerinde Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst ve Jesse Plemons yer alıyor. Oyuncu kadrosunda onlara Leave No Trace ve Jojo Rabbit gibi filmlerle dikkatleri üzerine çeken Thomasin McKenzie, The Road ve Let Me In gibi filmlerle tanınan Kodi Smit-McPhee, Frances Conroy, Keith Carradine ve Adam Beach eşlik ediyor.

Thomas Savage‘ın romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montana’da büyük bir çiftliğin sahibi olan Phil ve George Burbank kardeşleri odak noktasına alıyor. Benedict Cumberbatch, kardeşlerden huysuz ve zalim olan Phil’i canlandıracak. Elisabeth Moss’un ise Phil’in titiz kardeşi George’un eşi Rose’a hayat vermesi bekleniyordu. Hikâye; George’un Rose ile gizlice evlendiğini duyan Phil’in, Rose’un oğlu Peter’ı bir piyon olarak kullanarak onu yok etmek için amansız bir savaş başlatmasını konu alıyor.

Merakla beklenen film, izleyici ile 1 Aralık’ta Netflix’te ve ABD’deki izleyicisi ile seçili sinema salonlarında 17 Kasım tarihinde buluşacak. Filmden yayınlanan ilk tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.


The Power of the Dog
2021
The Power of the Dog
Dram / Romantik / Western126 dk

Yönetmen: Jane Campion
Thomas Savage’ın aynı adlı romanından uyarlanan The Power of the Dog, Montana’da geniş bir çiftliğe sahip olan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Birbirlerinden farklı karakterde olan Phil ve George adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin...


Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film