Giriş Kayıt
Kodi Smit-McPhee

Kodi Smit-McPhee


Oyuncu

Kodi Smit-McPhee, oyuncu.

Yol (2009), Kanıma Gir (2010), The Power of the Dog (2021), Alfa Kurt (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kodi-Smit-McPhee | Kodi-Smit-Mcphee | Kodi Smit Mc
8.2 (6 Oy)
  • Currently 163.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 235,970
2022 Oyuncu 4.2 544
2021 Dram Oyuncu 6.9 96,045
2020 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 11,822
2020 Suç Oyuncu 7.3 2,796
2019 Biyografi Oyuncu 7.2 65,080

X-Men: Dark Phoenix
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 205,906

Alfa Kurt
2018 Macera Oyuncu 6.6 66,663
2018 Aksiyon Oyuncu 7.6 648,910
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 462,340

Sakin Batı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.9 48,057
2015 Savaş Oyuncu 7.9 2,407

Arı Maya
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 2,281
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,388

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 478,650
2014 Dram Oyuncu 5.8 1,549

Son Şans
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 19,932
2013 Dram Oyuncu 5.8 12,658
2013 Komedi Oyuncu 6.2 2,397
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 110,139

Ölü Avrupa
2012 Dram Oyuncu 5.4 753

Kanıma Gir
2010 Dram Oyuncu 7.1 127,558
2010 Dram Oyuncu 6.4 1,115

Yol
2009 Macera Oyuncu 7.2 254,835

Festival
2008 Suç Oyuncu 5.2 607

Babam Romulus
2007 Biyografi Oyuncu 6.6 4,319

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Oyuncu 6.8 5,537

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Oyuncu 4.8 962
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448
1991 News Oyuncu 7.0 335
- Gerilim Oyuncu    
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film