Giriş Kayıt

Isabelle Huppert ve Chloë Grace Moretz'li Greta'dan Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 22 Aralık 2018 04:15

909 

resim

Başrollerinde Isabelle Huppert ve Chloë Grace Moretz’in yer aldığı Greta’dan fragman yayınlandı.

Bu sene Cameron Post’a Ters Terapi – The Miseducation of Cameron Post ve Suspiria’da izlediğimiz, iki filmde de iyi performanslar gösteren Chloë Grace Moretz, prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan Greta‘da usta oyuncu Isabelle Huppert ile bir araya geliyor.

The Crying Game, Breakfast on Pluto ve Michael Collins gibi filmlerin hem senarist hem de yönetmeni olan Neil Jordan‘ın yönettiği film, psikolojik gerilim türünde.


resim

Chloë Grace Moretz’in canlandırdığı Frances karakteri metroda bulduğu el çantasını, sahibi Greta’ya ulaştırıyor ve böylece ikilinin yolları kesişiyor. Kocasını kaybetmiş ve kızı uzakta yaşayan Greta, yalnız bir hayat sürerken Frances ise yakın zamanda annesini kaybetmiş ve babasına yabancılaşmış bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Filmde yakınlarını kaybetmiş bu ikilinin hızla arkadaş olmalarına tanık oluyoruz. Ancak bu arkadaşlık daha sonra beklenmedik bir yola sapıyor.

Başrolde yer alan Moretz ve Huppert’a Maika Monroe, Colm Feore, Stephen Rea ve Jane Perry gibi isimler eşlik ediyor filmde. Filmin senaryosun da ise Neil Jordan ile beraber Ray Wright’ın imzası var. Film, Amerika’da 1 Mart 2019’da vizyona girecek. Türkiye’deki vizyon tarihi ise henüz belirlenmedi.



Greta
2018
Greta
Dram / Gizem / Gerilim98 dk

Yönetmen: Neil Jordan
Genç bir kız, küçük yaşta annesini kaybetmiştir. Arkadaşıyla beraber yaşamaktadır. Bir gün bulduğu sahipsiz bir çanta, hayatını değiştirecektir. Çantayı sahibine götüren kız, orada kederli ve yalnız bir kadınla tanışır. İkili zamanla yakınlaşır...
6.0 (38,410 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film