Giriş Kayıt

Pirates of the Caribbean'ın Yeniden Çevriminde Johnny Depp'in Yer Almayacağı Kesinleşti


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 24 Aralık 2018 04:21

615 

resim

Senaryosunu Rhett Reese ve Paul Wernick’in yazacağı Pirates of the Caribbean’ın yeniden çevriminde Johnny Depp’in yer almayacağı kesinleşti.

Hatırlayacaksınız geçtiğimi aylarda, ülkemizde Karayip Korsanları adıyla bildiğimiz Pirates of the Caribbean serisinin yeniden çevrim furyasına katılacağı açıklanmıştı.

Bu haberden birkaç gün sonra ise serinin ilk filminin senaristlerinden Stuart Beattie, yeniden çevrimde Johnny Depp’in olmayacağını söylemişti. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmemişti, ta ki şimdiye kadar.


resim

Disney‘in film tarafının başında bulunan Sean Bailey, geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter’a bir röportaj verirken Pirates of the Caribbean’ın yeniden çevrimiyle ilgili bir soruyu da yanıtlamış. Bailey, seriye yeni bir enerji getirmek istediklerini söyleyerek Johnny Depp’le yollarının ayrıldığına işaret ederken yeni filmlerin senaryosunu yazacak Rhett Reese ve Paul Wernick‘in oldukça heyecanlı olduğunu da sözlerine eklemiş. Böylece son yıllarda Amber Heard’e uyguladığı fiziksel şiddetle gündeme gelen Depp, dünya çapındaki ününü bir üst seviyeye çıkaran Jack Sparrow karakterinden resmi olarak ayrılmış oldu.

Deadpool’un senaristleri olarak tanınan Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisinin üzerinde çalıştığı projenin başrolünde Redd isimli bir kadın karakterin yer alabileceği de konuşuluyor. Jerry Bruckheimer ve Disney‘in yapımcılığını sürdürdüğü yeniden çevrimin ne zaman hayata geçeceği ise henüz belli değil.


Untitled Pirates of the Caribbean Project
Untitled Pirates of the Caribbean Project
Aksiyon / Macera / Komedi / Fantastik / Gerilim

Yönetmen: Joachim Rønning

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film