Giriş Kayıt
Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz


Oyuncu, Yapımcı

Chloë Grace Moretz, oyuncu, yapımcı.

Aşkın (500) Günü (2009), Adalet (2014), Hugo (2011), Göster Gününü 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chloe Grace Moretz | Chloe Moretz | Chloë Moretz
Web Sitesi:
9.2 (221 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (174)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.7 8,011
2022 Dram Oyuncu 7.6 80,024
2021 Dram Oyuncu 4.3 970

Addams Ailesi 2
2021 Animasyon Oyuncu 5.4 9,445
2021 Animasyon Oyuncu 5.2 39,802
2020 Aksiyon Oyuncu 5.0 30,508

Addams Ailesi
2019 Animasyon Oyuncu 5.8 44,847

Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler
2019 Animasyon Oyuncu 6.4 5,406
2018 Dram Oyuncu 6.0 37,983
2018 Fantastik Oyuncu 6.7 92,008

Cameron Post'a Ters Terapi
2018 Dram Oyuncu 6.6 25,591

Bu Her Şeyi Değiştirir
2018 Belgesel Oyuncu 7.7 1,883
2017 Komedi Oyuncu 6.3 4,673

Kasım Suçluları
2017 Suç Oyuncu 5.3 10,781
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 24,149
2016 News Oyuncu 6.4 148

Kötü Komşular 2
2016 Komedi Oyuncu 5.7 130,090

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 117,173

Karanlık Yerler
2015 Dram Oyuncu 6.2 47,767
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,851

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Oyuncu 6.4 45,784

Ve Perde
2014 Dram Oyuncu 6.7 31,192

Adalet
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 419,403

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Oyuncu 6.7 128,190
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 388
2014 Müzik Oyuncu 5.7 201

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.4 37,008

Prenses Kaguya Masalı
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 53,892

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Oyuncu 5.8 148,108

Göster Gününü 2
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 288,161
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 1,277

Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4.3 112,211
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 9,730

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Oyuncu 6.2 280,346
2011 Macera Oyuncu 7.5 336,678
2011 Komedi Oyuncu 5.5 20,823

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Oyuncu 5.7 21,973
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 955

Kanıma Gir
2010 Dram Oyuncu 7.1 127,229
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Oyuncu 6.2 57,973
2010 Animasyon Oyuncu 5.0 1,523

Göster Gününü
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 592,816
2009 Macera Oyuncu 4.6 2,075

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Oyuncu 7.7 557,079
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,832

Sır Perdesi
2009 Gerilim Oyuncu 4.7 2,865

Poker Evi
2008 Dram Oyuncu 6.3 5,882
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 228,719
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 108

Göz
2008 Dram Oyuncu 5.4 56,091
2008 Suç Oyuncu 5.0 325
2007 Korku Oyuncu 4.4 1,592
2007 Animasyon Oyuncu 5.4 553
2007 Dram Oyuncu 7.2 12,220
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,758

Oda 6
2006 Korku Oyuncu 4.1 4,144
2006 Dram Oyuncu 5.0 8,653

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.3 131,871
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 4,846

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Oyuncu 4.8 46,442

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Oyuncu 5.9 117,303
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Tuzak
2005 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,739

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 139,593
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,587
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403
2001 Dram Oyuncu 7.4 5,878
1996 News Oyuncu 3.2 919
1994 News Oyuncu 3.2 956
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024