Giriş Kayıt

Hızlı ve Öfkeli 10'dan (Fast X) Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 13 Şubat 2023 18:03

337 

resim

Nerede ise dört dakikalık Hızlı ve Öfkeli 10 fragmanı yayınlandı. Jason Momoa, Dom Toretto'nun ailesini parça parça ediyor.

Serisinin sondan bir önceki bölümü olan Fast X'in fragmanı yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli 10 fragmanı bizlere genişleyen aileyi ve yeni süper kahraman Dante (Jason Momoa) ile tanışıyoruz.

Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris , Michelle Rodriguez ve Jason Statham gibi müdavimleri yeniden bir araya getirip üzerine de yenilerini eklerseniz ne olur? Elbette Fast X. Gitgide büyüyen seri son yayınlanan fragman da o derece büyük. Nerede ise dört dakika.

Fragman Momoa'nın uzun süredir belirsizliğini koruyan karakterini ortaya çıkarıyor. Ama öyle böyle değil. Eski kötülerden Dante Reyes'in oğlu olan Dante ekibin başına büyük bela olacağı fragmanın daha başından belli oluyor.

Fast X'in fragmanı, Diesel'den Dominic Toretto'nun savaşçı ve yarışçılardan oluşan vekil ailesiyle çevrili olmasıyla başlıyor. Büyükannesi Abuela Toretto (Rita Moreno) masadan kalkar ve onca engele rağmen aileyi kurduğu için torununu tebrik ediyor.

Dante'nin tek derdi ise ailesinin intikamını Toretto'dan alabilmek ve bunun için havaya uçurmayacağı şehir, öldürmeyeceği insan yok gibi görünüyor.

Önümüzdeki Mayıs ayında vizyona girecek ola film, serinin sondan bir önceki yapımı olarak karşımıza çıkıyor.


Fast X
2023
Fast X
Aksiyon / Macera / Suç141 dk

Yönetmen: Justin Lin, Louis Leterrier
Serinin onuncu filmi, Dom Torretto'dan intikam almak için Dom'un aile olarak nitelendirdiği sevdiklerini hedefleyen bir kötüye karşı tüm ekibin verdiği mücadeleyi konu ediniyor. Dom Toretto ve ailesi birçok görevde ve birçok imkansızlıklarda yollarına çıkan...
5.7 (121,936 Oy)

Kaynak: Merlin'in Kazanı


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film