Giriş Kayıt
Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez


Oyuncu

Michelle Rodriguez, oyuncu.

Hızlı ve Öfkeli 7 (2015), Hızlı Ve Öfkeli (2001), Hızlı ve Öfkeli 4 (2009), Hızlı ve Öfkeli 8 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michelle Rodríguez
Takma İsmi: MRod
Web Sitesi:
9.2 (151 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (74)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 10
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 122,630

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur
2023 Aksiyon Oyuncu 7.2 231,014

Hızlı ve Öfkeli 9
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 164,166

Rüya Ülkesi
2021 Dram Oyuncu 6.2 14,043
2020 Belgesel Oyuncu 7.3 1,099

Hayatımın Son Günü
2020 Komedi Oyuncu 5.3 862
2019 Belgesel Oyuncu 7.7 1,302

Alita: Savaş Meleği
2019 Aksiyon Oyuncu 7.3 296,574

Dul Kadınlar
2018 Suç Oyuncu 6.8 104,626
2018 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 102

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 256,136

Şirinler: Kayıp Köy
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 24,554
2016 Dram Oyuncu 5.8 776
2016 Belgesel Oyuncu 6.2 236
2016 Aksiyon Oyuncu 4.7 9,365

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,962

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.1 417,253
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,043
2014 Belgesel Oyuncu 6.6 410
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 33

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi 6.1 107,770

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 82,755
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 112,302

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 419,327
2013 Komedi Oyuncu 2.7 4,789
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 15,900

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 150,995

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 409,819

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 185,707
2011 Komedi Oyuncu 5.3 179
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,408

Ustura
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 204,700
2010 Dram Oyuncu 5.8 450
2010 Belgesel Oyuncu 7.4 182
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 2,119
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,395,088
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 860
2009 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 5,930

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 313,668
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 112

Gecenin Bahçeleri
2008 Dram Oyuncu 6.8 4,729

İsyan
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,217

Vahşi Irk
2006 Korku Oyuncu 5.1 14,377
2005 Aksiyon Oyuncu 3.0 37,337
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 460
2005 Belgesel Oyuncu 7.1 85

Kontrol
2004 Suç Oyuncu 6.2 8,091
2004 Macera Oyuncu 8.3 601,904

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 154,746
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,555
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,557

Ölümcül Deney
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 290,754

Büyük Dalga
2002 Dram Oyuncu 5.7 33,147

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.8 423,034

Kız Dövüşü
2000 Dram Oyuncu 6.7 11,488
1996 News Oyuncu 3.2 942
1994 News Oyuncu 3.2 975
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1991 News Oyuncu 7.0 339
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film