Giriş Kayıt
Tyrese Gibson

Tyrese Gibson


Oyuncu, Yapımcı

Tyrese Gibson, oyuncu, yapımcı.

Transformers (2007), Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), Daha Hızlı Daha Öfkeli (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tyrese
Web Sitesi:
8.7 (53 Oy)
  • Currently 173.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Avı
2024 Korku Oyuncu 4.0 2,592
2024 Dram Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,671

Hızlı ve Öfkeli 10
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 121,548
2022 Aksiyon Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 4.0 706
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 155,137
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 8,974

Hızlı ve Öfkeli 9
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 163,523
2021 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.2 1,823
2020 Macera Oyuncu 6.4 1,818
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 26,866
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 1,151

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 255,478
2016 Müzik Oyuncu 6.1 97
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 63,416
2015 Aksiyon Oyuncu 4.8 708

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,961

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu 7.1 416,540
2013 Dram Oyuncu 4.8 2,378

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 418,620
2012 Reality-TV Yapımcı    
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 984

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 433,793

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 409,080
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu 5.3 112,612

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 430,266

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.4 219,771

Bedel
2007 Suç Oyuncu 5.8 2,470
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 678,127
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,170

Ölümüne
2006 Aksiyon Oyuncu 5.8 10,563
2006 Dram Oyuncu 5.8 21,950

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 158,281
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 455
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,523

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,912
2004 Talk-Show Oyuncu 6.3 28

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.9 299,372
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,510
2001 Komedi Oyuncu 6.5 16,706
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,586
1996 News Oyuncu 3.3 933
1994 News Oyuncu 3.2 970
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,026
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1989 News Oyuncu 3.5 738
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film