Giriş Kayıt

Guillaume Canet’nin Marion Cotillard’lı Yeni Filmi Nous finirons ensemble'den Yeni Fragman


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 04 Mayıs 2019 23:08

848 

resim

Guillaume Canet’nin yönettiği, Marion Cotillard’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı 2010 yapımı Les petits mouchoirs’nın devam filmi Nous finirons ensemble’den yeni fragman yayınlandı.

Guillaume Canet‘nin yönetmenliğini üstlendiği 2010 yapımı Küçük Beyaz Yalanlar – Les petits mouchoirs, talihsiz bir kazaya rağmen yaz tatillerini deniz kıyısında geçirmeye karar veren Parisli bir arkadaş grubunun yaşadığı olayları konu alıyordu.

Arkadaş grubu arasında saklı kalmış sırların gün yüzüne çıktığı, dostluk bağlarının sınandığı bu film, 9 yıl aradan sonra devam filmiyle geri dönüyor: Nous finirons ensemble. İlk filmin 7 yıl sonrasında geçen Nous finirons ensemble, dağılan arkadaş grubunun Max için düzenlenen sürpriz bir etkinlik için yeniden bir araya gelmesini anlatıyor.


resim

Merakla beklediğimiz film orijinal oyuncu kadrosuyla geri dönüyor. Başta Marion Cotillard olmak üzere filmin oyuncu kadrosunda François Cluzet, Gilles Lellouche, Benoît Magimel, Laurent Lafitte, Pascale Arbillot ve Valérie Bonneton yer alıyor.

Guillaume Canet, filmin senaryosunu da Rock’n Roll filminde beraber çalıştığı Rodolphe Lauga ile birlikte kaleme alıyor. Geçtiğimiz ay Fransa’da vizyona giren filmin ülkemizdeki gösterim tarihi henüz netlik kazanmadı. Guillaume Canet ile Marion Cotillard’ı yeniden bir araya getiren filmden yayınlanan yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.



Nous finirons ensemble
2019
Nous finirons ensemble
Komedi / Dram / Aile134 dk

Yönetmen: Guillaume Canet
Her şeyden uzaklaşmak için yazlık evine inzivaya çekilmek isteyen Max, doğum günü sürprizi olarak yıllardır görmediği eski arkadaşlarını karşısında bulunca işler karışır. Max, yanlışlıkla hapsolduğu bu komedi filminde zorlama bir mutluluk için...
6.4 (4,299 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film