Giriş Kayıt
Laurent Lafitte

Laurent Lafitte (50)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Laurent Lafitte, 22 Ağustos 1973 Fresnes, Val-de-Marne, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

O Kadın (2016), See You Up There (2017), Zoraki İkili (2012), Bu Nasıl Boşanma (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Fresnes, Val-de-Marne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Laurent Laffitte
Burcu: Aslan
Boyu: 1.89 m
7.5 (2 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu    
2022 49 Dram Oyuncu 6.5 205
2022 49 Animasyon Oyuncu 7.2 268

Herkes Jeanne’ı Seviyor
2022 49 Komedi Oyuncu 6.1 538

Zoraki İkili
2022 49 Aksiyon Oyuncu 5.7 297
2021 48 Komedi Oyuncu 6.2 14
2020 47 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.0 12

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor
2019 46 Komedi Oyuncu 6.5 4,223
2018 45 Dram Oyuncu 5.0 663

Okul Çıkışı
2018 45 Suç Oyuncu 6.5 3,099
2018 45 Dram Oyuncu 5.8 1,527
2018 45 Dram Oyuncu 5.9 395

See You Up There
2017 44 Komedi Oyuncu 7.4 10,902
2017 44 Gerilim Oyuncu 5.5 682
2016 43 Komedi Senarist
Oyuncu
6.1 1,650

O Kadın
2016 43 Dram Oyuncu 7.1 70,771
2016 News Oyuncu 6.4 146

Küçük Prens
2015 42 Animasyon Oyuncu 7.7 66,132
2015 42 Dram Oyuncu 6.6 1,090

Bu Nasıl Boşanma
2015 42 Komedi Oyuncu 6.0 4,787

Asteriks: Tanrılar Sitesi
2014 41 Animasyon Oyuncu 6.9 15,228
2014 41 Oyuncu 5.4 332
2014 41 Komedi Oyuncu 6.4 1,951
2014 41 Oyuncu 6.0 608
2013 40 Komedi Oyuncu 5.0 687

Parlak Günlere Doğru
2013 40 Romantik Oyuncu 6.3 1,853

Günlerin Köpüğü
2013 40 Komedi Oyuncu 6.5 16,642
2013 Komedi Oyuncu 5.7 68
2013 40 Komedi Oyuncu 5.7 15,741

Zoraki İkili
2012 39 Komedi Senarist
Oyuncu
5.8 6,006

Avanak Ajanlar
2012 39 Komedi Oyuncu 5.3 1,504
2011 38 Komedi Oyuncu 5.7 327
2011 38 Aksiyon Oyuncu 5.7 608

Küçük Beyaz Yalanlar
2010 37 Komedi Oyuncu 7.1 26,889

Birlikte Daha Fazla
2010 37 Komedi Oyuncu 5.4 419

Mukemmel Randevu
2010 37 Komedi Oyuncu 5.7 1,812

Büyük Sır
2007 34 Dram Oyuncu 6.8 3,233

Kimseye Söyleme
2006 33 Suç Oyuncu 7.5 57,727
2006 33 Dram Oyuncu 5.7 592
2004 31 Komedi Oyuncu 6.2 2,830
2004 31 Dram Oyuncu 6.3 565
2003 30 Komedi Oyuncu 4.7 362
2002 29 Komedi Oyuncu 6.1 1,709
2001 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 32

Kızıl Nehirler
2000 27 Suç Oyuncu 6.9 65,297
1999 26 Komedi Oyuncu 5.5 1,028
1998 Suç Oyuncu 7.1 79
1998 25 Dram Oyuncu 5.0 322
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1993 Komedi Oyuncu 5.2 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024