Giriş Kayıt
Marion Cotillard

Marion Cotillard


Oyuncu, Yapımcı

Marion Cotillard, oyuncu, yapımcı.

Müttefik (2016), Assassin's Creed (2016), Kaldırım Serçesi (2007), Taksi (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.4 (228 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (131)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu 6.9 296
2023 Animasyon Oyuncu 5.8 519
2023 Komedi Oyuncu 5.5 765

Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık
2023 Macera Oyuncu 4.4 1,372

Aile Bağları
2022 Dram Oyuncu 5.6 311
2021 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.4 473
2021 Dram Oyuncu 6.3 22,643
2021 Belgesel Yapımcı 6.0 33
2020 Macera Oyuncu 5.6 71,259

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor
2019 Komedi Oyuncu 6.4 4,269
2018 Dram Oyuncu 6.0 1,192

İsmail'in Hayaletleri
2017 Dram Oyuncu 5.5 2,834
2017 Komedi Oyuncu 6.1 4,941

Alt Tarafı Dünyanın Sonu
2016 Dram Oyuncu 6.8 25,181
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 208,728

Aşk Mektupları
2016 Dram Oyuncu 6.6 6,693

Müttefik
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 169,546
2016 News Oyuncu 6.4 148
2015 Dram Oyuncu 6.6 59,469

Küçük Prens
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 66,459
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 8,433
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,851
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 1,035

İki Gün, Bir Gece
2014 Dram Oyuncu 7.3 50,517
2014 Komedi Oyuncu 6.2 62
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 310
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 4,029
2014 Komedi Oyuncu 5.7 317
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,523

Ayıların Krallığı
2014 Belgesel Oyuncu 7.0 392

Bir Zamanlar New York
2013 Dram Oyuncu 6.6 33,746

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 21,183

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 192,223

Matmazel C
2013 Belgesel Oyuncu 5.6 675
2013 Komedi Oyuncu 5.7 70
2013 Oyuncu    

Pas ve Kemik
2012 Dram Oyuncu 7.4 70,264

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,825,191
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 244

Salgın
2011 Dram Oyuncu 6.8 315,728

Paris'te Gece Yarısı
2011 Komedi Oyuncu 7.6 449,597

Küçük Beyaz Yalanlar
2010 Komedi Oyuncu
7.1 26,994
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,547,653
2010 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 1,966
2009 Dram Oyuncu 5.8 45,236

Son Uçuş
2009 Macera Oyuncu 5.4 1,237

Okyanus Dünyası 3D
2009 Belgesel Oyuncu 6.4 555

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Oyuncu 7.0 318,415
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,832
2009 Oyuncu 7.8 2,414
2008 Oyuncu 6.8 1,665
2008 News Oyuncu 6.6 69

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 90,689

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Oyuncu 6.9 101,288
2006 Komedi Oyuncu 6.8 5,611

Havada Aşk Var
2005 Komedi Oyuncu 6.8 2,425

Kara Kutu
2005 Gizem Oyuncu 5.8 1,928
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Dram Oyuncu 5.7 248
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 65
2005 Dram Oyuncu 6.2 412
2005 Dram Oyuncu 5.8 2,110
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,488

Kayıp Nişanlı
2004 Dram Oyuncu 7.6 75,924

Masumiyet
2004 Dram Oyuncu 7.6 27,145

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Oyuncu 7.5 72,429

Büyük Balık
2003 Macera Oyuncu 8.0 458,611

Taksi 3
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 45,604
2002 Gizem Oyuncu 6.2 977
2001 Dram Oyuncu 5.8 1,092
2001 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 32

Taksi 2
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 59,116
1999 Dram Oyuncu 5.4 691

Taksi
1998 Aksiyon Oyuncu 7.0 89,288
1996 Dram Oyuncu 5.9 143
1996 Komedi Oyuncu 7.2 5,534
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,167
1996 Dram Oyuncu 6.0 422
1996 Komedi Oyuncu 6.7 1,703
1996 News Oyuncu 3.2 919
1994 News Oyuncu 3.2 956
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1994 Dram Oyuncu 6.1 131

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.2 17,787
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,426
1981 News Oyuncu 3.6 2,762
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024