Giriş Kayıt

Fast & Furious 9'ın Oyuncu Kadrosunda Charlize Theron ve Helen Mirren da Yer Alacak


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 10 Temmuz 2019 00:31

504 

resim

Önümüzdeki yıl vizyona girecek Fast & Furious 9’ın oyuncu kadrosunda, sekizinci filmle seriye dâhil olan Charlize Theron ve Helen Mirren da yer alacak.

2017 yılında vizyona giren The Fate of the Furious ile sekiz filme ulaşan Fast & Furious serisi beyazperdedeki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Serinin ilk spin-off filmi olan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’un önümüzdeki ay vizyona girmesinin ardından, önümüzdeki yıl da ana serinin yeni filmi olan Fast & Furious 9 izleyici ile buluşacak.

Vin Diesel tarafından canlandırılan Dominic Toretto ve ailesi olarak gördüğü ekibinin maceralarını anlatmaya devam edecek olan filmin çekimlerine başlanması ile birlikte oyuncu kadrosunda yer alacak isimler de netlik kazanmaya başladı. Filmde yer alacak isimleri Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurmaya devam eden Vin Diesel, bu kez de Charlize Theron ve Helen Mirren‘in filmin oyuncu kadrosunda yer alacağını açıkladı.


resim

Her iki isim de serinin 8. filmi olan The Fate of the Furious’ta seriye dâhil olmuştu. 2017 yılında vizyona giren filmde Charlize Theron, Dominic Toretto’yu kendi ekibine karşı savaşmaya zorlayan bir siber suçluyu canlandırırken, Helen Mirren da Owen Shaw (Luke Evans) ve Deckard Shaw (Jason Statham)’un annesine hayat vermişti.

Orijinal ekibinin önemli bir kısmını yeniden bir araya getirecek olan 9. filmde Vin Diesel’ın yanı sıra Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Lucas Black, Ludacris ve Nathalie Emmanuel önceki filmlerdeki rolleriyle geri dönecek. 9. filmle seriye dâhil olan yeni isimler ise Trainwreck ve Blockers gibi filmlerle tanınan John Cena, Peaky Blinders ve Animal Kingdom gibi dizilerle dikkat çeken Finn Cole ve Yeni Zelandalı genç oyuncu Anna Sawai olacak.

Daha önce serinin dört filmini yöneten ve son olarak Star Trek Beyond’un yönetmen koltuğuna oturan Justin Lin‘in yöneteceği yeni Fast & Furious 9, 22 Mayıs 2020’de vizyona girecek.


F9
2021
F9
Aksiyon / Suç / Gerilim143 dk

Yönetmen: Justin Lin
Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan...
5.2 (163,724 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film