Giriş Kayıt

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3’nin Vizyon Tarihi Ertelendi


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 30 Nisan 2019 13:45

682 

resim

Harry Potter evreninde geçen Fantastic Beasts and Where to Find Them 3’nin çekimleri bir kez daha ertelenirken, vizyon tarihi de 12 Kasım 2021 olarak değiştirildi.

Fantastic Beasts serisinin 2. filmi Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’un ardından Warner Bros., 3. filmin 2020’de izleyicilerle buluşacağını açıklamıştı. Ancak yapım ekibinin senaryo üzerinde daha detaylı çalışabilmesi için çekim tarihinin ertelenmesinin ardından Warner Bros.’tan yapılan yeni açıklamaya göre serinin 3. filmi 2020’ye yetişmeyecek. Film bunun yerine ilk başta planlanan vizyon tarihinden bir yıl sonra, 12 Kasım 2021‘de vizyona girecek.


resim

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin gişede beklenen başarıyı elde edememesinin ardından serinin 3. filmi için kurgu üzerinde daha sıkı çalışmak istediklerini söyleyen Warner Bros. Başkanı Toby Emmerich, vizyon tarihinin ertelenmesinin filmin artistik başarısı için faydalı olacağını belirtti. Warner Bros. Dağıtım Bölümü Başkanı Ron Sanders ise J. K. Rowling’in kurduğu büyülü dünyanın yeni bir parçasını beyazperdeye taşıyor olmaktan heyecan duyduğunu, serinin 3. bölümünü dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverlerle paylaşmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

Serinin 3. filminin çekimlerinin 2020 baharında başlaması bekleniyor. Serinin ilk filmi Fantastic Beasts and Where to Find Them ve ikinci filmi Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filmlerinin yönetmenliğini yapan David Yates, 3. film için bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacak. Filmin senaryosunu ise Harry Potter serisinin yaratıcısı J. K. Rowling yazıyor.


Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
2022
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Macera / Aile / Fantastik142 dk

Yönetmen: David Yates
Adından anlaşılacağı üzere film, Dumbledore’un saklı kalmış sırlarını gün yüzüne çıkartacağının sinyallerini veriyor. Bu yeni filmde Profesör Albus Dumbledore, giderek güçlenen karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ın büyücülük dünyasının...
6.2 (172,586 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film