Giriş Kayıt

Ellen Page ve Kate Mara'lı My Days of Mercy'den Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 30 Nisan 2019 13:55

847 

resim

Dünya prömiyerini 42. Toronto Film Festivali’nde yapan, Ellen Page ve Kate Mara’lı My Days of Mercy’den yeni fragman yayınlandı.

Dünya prömiyerini 2017 yılında, 42. Toronto Film Festivali’nde yapan My Days of Mercy, ya da eski adıyla Mercy, nihayet bu yıl vizyona girecek. Daha önce Surrogate ve Princess filmlerine imza atan Tali Shalom-Ezer‘ın yönettiği film, başrollerinde Ellen Page ve Kate Mara‘nın yer almasıyla dikkat çekiyor.

Senaryosunu Humans ve The Ritual ile tanınan Joe Barton‘ın kaleme aldığı film, aşkı hiç beklemedikleri bir yerde bulan iki kadının hikâyesini anlatıyor. İdam cezası ile ilgili protestoların karşı taraflarından yer alan bu iki kadının yolları gösterilerin gerçekleştiği alanda kesişiyor. Kişisel hayatlarında yaşadıkları sıkıntılar iki kadının daha da yakınlaşmasını sağlıyor.


resim

Filmin oyuncu kadrosunda Ellen Page ve Kate Mara’ya Amy Seimetz, Elias Koteas, Beau Knapp, Brian Geraghty, Tonya Pinkins gibi isimler eşlik ediyor.

Önümüzdeki ay Birleşik Krallık’ta vizyona girecek film, 5 Temmuz’da dijital platformlardaki yerini alacak. Filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Film Toronto Film Festivali’nde izleyicileri etkilemeyi başaramamış olsa da sinema eleştirmenlerinden geçer not almayı başarmıştı.



Mercy
2017
Mercy
Dram / Romantik108 dk

Yönetmen: Tali Shalom-Ezer
My Days of Mercy, aşkı hiç beklemedikleri bir yerde bulan iki kadının hikâyesini anlatıyor. İdam cezası ile ilgili protestoların karşı taraflarından yer alan bu iki kadının yolları gösterilerin gerçekleştiği alanda kesişiyor. Kişisel hayatlarında yaşadıkları...
6.5 (5,978 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film