Giriş Kayıt
Amy Seimetz

Amy Seimetz (42)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Amy Lynne Seimetz, 25 Kasım 1981 Florida, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Hayvan Mezarlığı (2019), Gizli Kimya (2013), Mercy (2017), Korkunç Ölüm (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amy Lynne Seimetz
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1981
Doğum Yeri: Florida, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.69 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.0 3,658
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.1 20,355
2022 41 Western Oyuncu 4.2 727
2021 40 Suç Oyuncu 6.5 15,709
2021 Aksiyon Oyuncu 7.8 56,423
2020 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 200
2020 Dram Oyuncu 7.5 10,095
2020 39 Dram Oyuncu 5.9 7,315

Hayatımın Son Günü
2020 39 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 862

Hayvan Mezarlığı
2019 38 Korku Oyuncu 5.7 98,739
2018 37 Komedi Oyuncu 6.2 1,442
2017 36 Dram Oyuncu 6.5 5,897
2017 36 Macera Oyuncu 7.1 13,979

Yaratık: Covenant
2017 36 Korku Oyuncu 6.4 304,782
2017 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 4,930

Aşkşarkısı
2016 35 Dram Oyuncu 6.3 5,366
2016 Dram Oyuncu 8.7 1,342,305
2016 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Oyuncu
7.0 11,882
2015 34 Dram Oyuncu 5.8 245
2015 34 Dram Oyuncu 5.7 3,265
2014 33 Dram Oyuncu 5.4 1,205
2014 33 Dram Oyuncu 6.2 1,474

Ayin
2013 32 Korku Oyuncu 6.1 20,977
2013 32 Dram Oyuncu 6.1 4,127
2013 32 Belgesel 6.8 182
2013 32 Dram Oyuncu 5.2 401
2013 Komedi Oyuncu 7.4 3,635
2013 32 Dram Oyuncu 6.0 1,900

Gizli Kimya
2013 32 Dram Oyuncu 6.5 34,997

İmha Timi
2012 31 Komedi Oyuncu 4.6 1,652
2012 31 Suç Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 1,251

Katliam Gecesi
2011 30 Korku Oyuncu 6.6 109,729
2011 30 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.2 542
2011 30 Dram Oyuncu 4.5 680
2011 30 Komedi Oyuncu 5.8 66
2011 Suç Oyuncu 8.3 123,775
2011 30 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.8 1,322
2011 30 Dram Oyuncu 5.9 468
2010 29 Dram 7.5 91

Korkunç Ölüm
2010 29 Korku Oyuncu 5.2 3,897
2010 29 Komedi Oyuncu 5.3 1,656

Amerikan Pijama Partisi Efsanesi
2010 29 Komedi Oyuncu 6.3 4,674
2010 29 Komedi Oyuncu 6.4 111
2010 29 Komedi Oyuncu 6.2 14,865
2010 29 Komedi Oyuncu 5.8 486
2009 28 Dram Senarist
Oyuncu
5.1 939
2009 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 47
2008 27 Dram Yapımcı 6.6 2,627

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 25 Komedi Oyuncu 7.2 57,798
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film