Giriş Kayıt
Amy Seimetz

Amy Seimetz (41)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Amy Lynne Seimetz, 25 Kasım 1981 Florida, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Hayvan Mezarlığı (2019), Gizli Kimya (2013), Mercy (2017), Korkunç Ölüm (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amy Lynne Seimetz
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1981
Doğum Yeri: Florida, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.69 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2022 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.1 20,355
2022 41 Western Oyuncu    
2021 40 Suç Oyuncu 6.5 15,709
2021 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,845
2020 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 200
2020 Dram Oyuncu 7.5 9,301
2020 39 Dram Oyuncu 5.8 5,944

Hayatımın Son Günü
2020 39 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.3 862

Hayvan Mezarlığı
2019 38 Korku Oyuncu 5.7 93,467
2018 37 Komedi Oyuncu 6.2 1,338
2017 36 Dram Oyuncu 6.5 5,148
2017 36 Macera Oyuncu 7.2 13,130

Yaratık: Covenant
2017 36 Korku Oyuncu 6.4 285,003
2017 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 4,527

Aşkşarkısı
2016 35 Dram Oyuncu 6.3 5,140
2016 Dram Oyuncu 8.7 1,204,718
2016 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Oyuncu
7.0 10,993
2015 34 Dram Oyuncu 5.9 235
2015 34 Dram Oyuncu 5.7 3,110
2014 33 Dram Oyuncu 5.4 1,192
2014 33 Dram Oyuncu 6.1 1,157

Ayin
2013 32 Korku Oyuncu 6.1 19,558
2013 32 Dram Oyuncu 6.1 3,814
2013 32 Belgesel 6.8 166
2013 32 Dram Oyuncu 5.1 387
2013 Komedi Oyuncu 7.4 3,543
2013 32 Dram Oyuncu 6.0 1,759

Gizli Kimya
2013 32 Dram Oyuncu 6.5 33,914

İmha Timi
2012 31 Komedi Oyuncu 4.6 1,569
2012 31 Suç Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 1,111

Katliam Gecesi
2011 30 Korku Oyuncu 6.6 101,757
2011 30 Korku Yapımcı
Oyuncu
5.2 506
2011 30 Dram Oyuncu 4.6 593
2011 30 Komedi Oyuncu 5.9 63
2011 Suç Oyuncu 8.3 113,900
2011 30 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.8 1,280
2011 30 Dram Oyuncu 5.9 447
2010 29 Dram 7.5 87

Korkunç Ölüm
2010 29 Korku Oyuncu 5.2 3,742
2010 29 Komedi Oyuncu 5.3 1,612

Amerikan Pijama Partisi Efsanesi
2010 29 Komedi Oyuncu 6.3 4,404
2010 29 Komedi Oyuncu 6.5 107
2010 29 Komedi Oyuncu 6.2 14,589
2010 29 Komedi Oyuncu 5.7 432
2009 28 Dram Senarist
Oyuncu
5.1 836
2009 28 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 41
2008 27 Dram Yapımcı 6.7 2,317

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikâyesi
2006 25 Komedi Oyuncu 7.2 56,471
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023