Giriş Kayıt

Eddie Redmayne ve Felicity Jones'lu The Aeronauts'tan Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 21 Eylül 2019 17:35

626 

resim

Eddie Redmayne ve Felicity Jones’u The Theory of Everthing’den beş yıl sonra yeniden bir arayan getiren The Aeronauts’tan yeni fragman yayınlandı.

2014 yılında, etkileyici performanslara imza attıkları The Theory of Everything ile adlarından övgüyle söz ettiren Eddie Redmayne ve Felicity Jones, beş yıl sonra yine dikkat çekici bir proje için yeniden bir araya geldi. Başrollerini Redmayne ve Jones’un paylaştığı The Aeronauts, kısa süre önce 44. Toronto Film Festivali’nde sinemaseverlerin karşısına çıktı. Önümüzdeki aylarda ABD ve İngiltere gibi ülkelerde vizyona girdikte nsonra Amazon Video Prime’da yayınlanacak olan film için tanıtım çalışmalarını sürdüren Amazon, filmden yeni bir fragman yayınladı.

İngiliz hava balonu pilotu ve gökbilimci James Glaisher’ın hayatından esinlenen film, izleyicileri 1862 yılına götürüyor ve alanında öncü bir meteorolijst olan James Glaisher ile korkusuz bir balon pilotu olan Amelia Wren’in sınırları zorlayan yolculuğunu beyazperdeye yansıtıyor. İnsanlığın hiç çıkmadığı kadar yükseklere çıkarak yeni rekorlara imza atan bu ikili, bir yandan bilimsel buluşlara imza atarken bir yandan da geride bıraktıkları dünyadaki yerlerini keşfediyorlar. Ancak yolculuk ilerledikçe tehlikelerin de artmasıyla birlikte ikili kendilerini bir hayatta kalma mücadelesinin içinde bulacak.

The Aeronauts’un yönetmen koltuğunda Peaky Blinders ve War & Peace gibi dizilerin yönetmeni olarak tanınan, bu yıl ise Wild Rose filmiyle adından övgüyle söz ettiren Tom Harper oturuyor.

Amerika’da ödül sezonunda vizyona girecek olan The Aeronauts’un bu yıl The Report ile birlikte Amazon’un Oscar yarışında öncelik vereceği filmlerden biri olması bekleniyordu. Ancak Toronto Film Festivali’nde aldığı yorumlar filmin Oscar yarışında pek bir iddiası olmadığını gösteriyor.

Eddie Redmayne, The Theory of Everything ile ilk Oscar’ına uzanırken, Felicity Jones da bu filmle ilk Oscar adaylığını kazanmıştı. Birlikte çalıştıkları son işte böylesine önemli başarılara imza atan ikiliyi yeniden bir araya getiren The Aeronauts’un benzer bir başarıya imza atıp atamayacağını bekleyip göreceğiz.


The Aeronauts
2019
The Aeronauts
Aksiyon / Macera / Biyografi / Dram / Romantik100 dk

Yönetmen: Tom Harper
Takvimler 1862 yılını gösterirken, pilot Amelia Wren ve bilim insanı James Glaisher, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir şeyi denemeye karar verir. Göklerin sırlarını keşfetmek isteyen ikili sıcak hava balonu ile daha önce hiç çıkılmamış...
6.6 (37,652 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz






Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film