Giriş Kayıt
Tom Courtenay

Tom Courtenay (82)


Oyuncu

Thomas Daniel Courtenay, 24 Şubat 1937 Kingston-Upon-Hull, East Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1973 yılının Ocak ayında Cheryl Kennedy ile evlendi.

45 Yıl (2015), Edebiyat ve Patates Turtası Derneği (2018), Gambit (2012), Dörtlü (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Daniel Courtenay
Doğum Tarihi: 24 Şubat 1937
Doğum Yeri: Kingston-Upon-Hull, East Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Tom Courtenay | Tom Courteney
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 82 Oyuncu    
2019 82 Animasyon Oyuncu 4.7 2,267
2018 81 Suç Oyuncu 5.5 8,331

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
2018 81 Dram Oyuncu 7.4 23,906
2018 81 Dram Oyuncu    
2016 79 Komedi Oyuncu 5.2 6,760
2015 Suç Oyuncu 8.2 8,851

45 Yıl
2015 78 Dram Oyuncu 7.1 28,181
2015 78 Komedi Oyuncu 6.3 4,689

Lizbon'a Gece Treni
2013 76 Gizem Oyuncu 6.8 16,848

Dörtlü
2012 75 Komedi Oyuncu 6.8 18,111
2012 75 Komedi Oyuncu 5.7 22,334
2008 Dram Oyuncu 8.2 7,800

Altın Pusula
2007 70 Macera Oyuncu 6.1 168,815

Sel
2007 70 Aksiyon Oyuncu 4.8 5,963
2002 65 Dram Oyuncu 7.1 10,915

Son Dilek
2001 64 Dram Oyuncu 6.9 5,401

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 62 Komedi Oyuncu 6.4 1,137
1998 61 Dram Oyuncu 7.7 538
1995 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 817
1991 54 Suç Oyuncu 7.2 3,086
1991 54 Dram Oyuncu 7.0 232
1991 News Oyuncu 6.5 204
1987 50 Komedi Oyuncu 2.2 7,724
1987 50 Komedi Oyuncu 5.9 504
1983 46 Dram Oyuncu 7.6 4,421
1983 Dram Oyuncu 7.7 83
1970 33 Dram Oyuncu 7.1 484

Oyun Bozuldu
1968 31 Dram Oyuncu 6.2 665
1968 Komedi Oyuncu    
1967 30 Komedi Oyuncu 5.3 494

Generallerin gecesi
1967 30 Suç Oyuncu 7.3 6,540

Doktor Jivago
1965 28 Dram Oyuncu 8.0 65,008

Hain Kral
1965 28 Savaş Oyuncu 7.5 3,738

Londra Yanıyor
1965 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,822

Kral ve Ülke
1964 27 Dram Oyuncu 7.4 1,700
1963 26 Komedi Oyuncu 7.4 5,207

Uzun Mesafe Koşucusunun Yalnızlığı
1962 25 Dram Oyuncu 7.6 7,094
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,528) The 100 (1,875) La casa de papel (1,523) Euphoria (1,348) Fear the Walking Dead (1,275) Chernobyl (1,267) Mindhunter (1,260) Legion (1,253) The Big Bang Theory (1,242) Big Little Lies (1,090)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019