Giriş Kayıt
Tom Courtenay

Tom Courtenay (87)


Oyuncu

Thomas Daniel Courtenay, 25 Şubat 1937 Kingston-Upon-Hull, East Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1973 yılının Ocak ayında Cheryl Kennedy ile evlendi.

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği (2018), 45 Yıl (2015), Gambit (2012), Dörtlü (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Daniel Courtenay
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1937
Doğum Yeri: Kingston-Upon-Hull, East Riding of Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Tom Courtenay | Tom Courteney
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 85 Dram Oyuncu    
2021 Macera Oyuncu 7.6 16,273
2020 83 Dram Oyuncu 7.0 9,243

Balon Pilotları
2019 82 Aksiyon Oyuncu 6.6 37,338
2019 82 Animasyon Oyuncu 4.9 7,733
2018 81 Suç Oyuncu 5.5 16,414

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
2018 81 Dram Oyuncu 7.3 52,532
2018 Aile Oyuncu 6.4 603
2016 79 Komedi Oyuncu 5.2 8,514
2015 Suç Oyuncu 8.4 30,336

45 Yıl
2015 78 Dram Oyuncu 7.1 35,107
2015 78 Komedi Oyuncu 6.2 6,543

Lizbon'a Gece Treni
2013 76 Gizem Oyuncu 6.8 20,752

Dörtlü
2012 75 Komedi Oyuncu 6.8 21,187
2012 75 Komedi Oyuncu 5.7 25,930
2008 Dram Oyuncu 8.2 10,460

Altın Pusula
2007 70 Macera Oyuncu 6.1 196,715

Sel
2007 70 Aksiyon Oyuncu 4.8 7,153
2002 65 Dram Oyuncu 7.1 13,630

Son Dilek
2001 64 Dram Oyuncu 6.9 6,722

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 62 Komedi Oyuncu 6.4 1,274
1998 61 Dram Oyuncu 7.7 613
1995 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,064
1991 54 Suç Oyuncu 7.2 3,797
1991 54 Dram Oyuncu 7.0 307
1991 News Oyuncu 7.0 335
1987 50 Komedi Oyuncu 2.2 8,656
1987 50 Komedi Oyuncu 5.8 744
1983 46 Dram Oyuncu 7.5 5,687
1983 Dram Oyuncu 6.8 178
1971 34 Komedi Oyuncu 5.2 437
1970 33 Dram Oyuncu 7.1 624
1969 32 Komedi Oyuncu 6.1 572

Oyun Bozuldu
1968 31 Dram Oyuncu 6.2 1,286
1968 Komedi Oyuncu    
1967 30 Komedi Oyuncu 5.3 676

Generallerin gecesi
1967 30 Suç Oyuncu 7.2 8,754

Doktor Jivago
1965 28 Dram Oyuncu 7.9 81,995

Hain Kral
1965 28 Savaş Oyuncu 7.5 5,074

Londra Yanıyor
1965 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,496

Kral ve Ülke
1964 27 Dram Oyuncu 7.5 2,480
1963 26 Komedi Oyuncu 7.3 7,095

Uzun Mesafe Koşucusunun Yalnızlığı
1962 25 Dram Oyuncu 7.5 9,366
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024