Giriş Kayıt

Daniel Craig'li No Time to Die Filminden Yeni Fragman Yayınlandı


  1. Haberler
  2. Sinema
Quaresmania - 27 Temmuz 2021 13:50

754 

resim

Daniel Craig’in son kez James Bond karakterini canlandırdığı No Time to Die filminden yeni bir fragman yayınlandı. Merakla beklenen filmin ülkemizde 1 Ekim’de vizyona girmesi planlanıyor.

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminin olumsuz koşulları sebebiyle uzun süredir erteleme ile karşılaşan yeni James Bond filmi No Time to Die’ın son olarak ekim ayında izleyici ile buluşması bekleniyor. Çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü vizyona giremeyen filmden nihayet seyirci ile buluşacağını müjdeleyen nitelikte yeni bir fragman yayınlandı.

Daniel Craig’in son kez James Bond karakterine hayat verdiği filmin yönetmen koltuğunda hatırladığınız üzere Cary Fukunaga oturuyor. Aynı zamanda serinin en uzun süreye sahip olacak filmi kendisine senarist ekibinde Phoebe Waller-Bridge‘e yer veriyor olmasıyla da seri içerisinde bambaşka bir yer ediniyor.

Yayınlanan fragman, aynı zamanda filmin yıldızlar geçidi niteliğindeki oyuncu kadrosuna da ışık tutuyor. Ben Whishaw, Naomie Harris ve Léa Seydoux’un yanı sıra Ana de Armas, Lashana Lynch ve Rami Malek gibi seriye yeni katılan yüzler, filmin kötü karakterlerini canlandırıyor. Film şimdiden son kez Bond karakterini canlandıracak olan Daniel Craig’i duygusal anlamda tatmin edici bir finalle uğurlayacak gibi görünüyor.

Cary Fukunaga’nın yönetmenliğini üstlendiği, Neal Purvis, Robert Wade ve Phoebe Waller-Bridge ile birlikte eş yazarlığını yaptığı filmin son olarak İngiltere’deki izleyicisiyle 30 Eylül tarihinde, Amerika’daki izleyicisiyle bu tarihten bir hafta sonra yani 8 Ekim’de ve ülkemizdeki seyircisi ile ise 1 Ekim tarihinde buluşması bekleniyor.

Birçok kez ertelenmeyle karşılaşılan bu süreç içerisinde finansal anlamda sorunlar yaşayan ve en sonunda Amazon tarafından satın alınan MGM’in en önemli kalelerinden biri olan Bond serisinin son filmine büyük umutlar bağladığı konuşuluyordu. Hatta söylentiler arasında gişede 1 milyar dolardan fazla bir hasılat edeceği umut edilen filmin izleyiciyle bir türlü buluşamamasının nakit akışında ciddi bir aksaklık yaşanmasına sebep olduğu, geciktiği her ay stüdyoya yaklaşık 1 milyon dolar kaybettirdiği ve bu sebeple stüdyonun kendisini ciddi bir krizin içerisinde bulduğu bile vardı. Öyle ki, No Time to Die’ın bir dijital platforma satılması bile gündeme gelmişti ancak stüdyonun film için istediği 600 milyon doların dijital platformlar tarafından fazla yüksek bulunması ve fimin ortak yapımcısı olan Eon’un filmi vizyona sokmak istemesi bu planların gerçeğe dönüşmesini engelledi. Şimdi ise uzun zamandır beklenen film nihayet sinema salonlarındaki yerini alıyor. Filmin yapımcı şirketi Eon, anlaşma sonrasında James Bond filmlerinin izleyici ile sinema salonlarında buluşmaya devam edeceğini açıklamıştı.

Daniel Craig, Chris Brigham, Andrew Noakes ve David Pope’un yapımcıları arasında bulunduğu film, dünya çapındaki dağıtımını üstlenen Universal çatısı altında yer alan ilk James Bond filmi olacak. Filmin aynı ismi taşıyan müziğini Billie Eilish bestelemiş, No Time to Die şarkısıyla henüz film seyirci ile buluşamadan Grammy ödülüne layık görülmüştü.


No Time to Die
2021
No Time to Die
Aksiyon / Macera / Gerilim163 dk

Yönetmen: Danny Boyle, Cary Joji Fukunaga
Efsanevi İngiliz ajanı James Bond artık aktif hizmetten ayrılmıştır ve Jamaika'da sakin bir hayatın tadını çıkarmaktadır. Ancak CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cenneti kısa ömürlü olur. Kaçırılan bir...
7.3 (447,967 Oy)

Kaynak: FilmLoverss


Yorumunuz



Forumdan Benzer Başlıklar



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film